Sivut

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäispuuhia

Siskot värjäsivät lankoja, minä lähinnä hengailin kameran kanssa, oli kiva seurata prosessia mutta en valitettavasti koe arvostavani tarpeeksi luonnonvärjättyjä lankoja jotta haluaisin niitä itselleni, pitäisi olla jotain ns kunnon projekteja niihin x) Värjäämisestä oli kuitenkin aivan älytön homma.

Mutta siis, valloitettiin terassi ja kaivettiin esiin antiikkiset vyyhdinpuut, vintagehella (mitäpä isän varastoista ei löytyisi) ja retrokattila! Sipulinkuoria oli jemmailtu koko talvi ja lepän käpyjä kerättiin ahkerasti vielä samana päivänäkin.

Taisin kuvata silti enemmän koiria kuin lankoja :D

9 kommenttia:

 1. Siis mitääh!? Faline on sun sisko! :o En yhtään tienny! :D

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa kun jotkut jaksaa! :) Olisi kyllä kiva kokeilla itsekin joskus lankojen värjäämistä, mutta näillä näkymin ei taida olla jaksamista tai välineitä moiseen puuhaan.

  VastaaPoista
 3. Ja voi kun saisikin jostain tuollaisen vyyhdinpuun, olis takuulla parempi kuin se rautalangalla korjattu myöhäisempi rämppänä, joka mulla on käytössä...

  VastaaPoista
 4. Roina: Joo, ollaan sisaruksia :D Ei olla sitä koskaan mitenkään mainostettu mutta ei se mikään salaisuuskaan ole :)

  Armas Romu: Kolme päivää noita keiteltiin että vaatii kyllä vähän aikaa ja kärsivällisyyttä. Tuokin vyyhdinpuu oli vähän rikki mutta kyllä se paremman puuttesta meni ja ainakin on komean näköinen! :)

  VastaaPoista
 5. Siis ei kolmea päivää putkeen pata porissut mutta koko prosessiin siis meni kolme päivää tällä erää ;)

  VastaaPoista
 6. Jos mä osaisin tehdä langoista mitään järkevää niin voi että kuinka musta tuntuu et just tollanen värjääminen olis niin mun juttu. Mutta ehkä sitten joskus kun oon ensin opetellut kutomaan vaikka.

  Mäkään en ollut tajunnut että ootte sisaruksia Falinen kanssa, jännää.. :D

  VastaaPoista
 7. emmesyys: Voihan niitä lankoja värjätä myyntiinkin, tyypit maksaa hillittömiä summia itse luonnon matskuista värjätyistä langoista. Tosin värjäämisestä on sen verran kova homma ettei siitä kyllä tuntipalkoille pääse. Ihan mielenkiintoista tuota oli kuitenkin sivusta seurata :) Hehe ja joo, ei olla blogimaailmassa suoraan mainittu että ollaan sisaruksia mut joo, ollaan me ;)

  VastaaPoista
 8. http://kuvaton.com/browse/17803/knitted_bus.jpg

  tässä ois tavotetta :)

  VastaaPoista
 9. Ruu: Siinä ois kyllä hetkeksi räpeltämistä :D

  VastaaPoista