Sivut

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ei lintuja ja pöllöjä ilman bambeja

Esittelin aiemmin tuon kehyksen, minkä virkkasin (ohje muuten täältä, tosin itse tein ilman kun ei tuo hankala ole) ja ristipistobambi minkä tein huvin vuoksi vaikken tiedä mitä sille teen. No, 1+1. Bambista jäi hulpioreunaa ylös mutta ei se olisi mahtunut muuten.
Se pääsi kollaasiseinälle jossa on myös jokin aikaa sitten kehyksiin päässyt Laiska, tyhmä ja saamaton -juliste jolla on hitosti tunnearvoa, se on ollut mulla seinällä levyjulkkareista asti ja jo rispaantunutkin pahasti, nyt se pysyy taas kasassa.7 kommenttia:

 1. Aivan ihana kollaasi! Ai että kun tulee sisustusinto näitä teidän lukiessa. :)

  VastaaPoista
 2. Ai hitsi, tuo juliste. Mulla on saattanut jäädä se jo matkan varrelle, mutta muistan kun ne saimme sieltä levykauppakeikalta. Ja pidin itsekin sitä esillä. Nykyään en juuri välitä Zen Cafesta, mutta tuo juliste on kyllä yhä kiva.

  VastaaPoista
 3. Nää sun kuvat kyllä inspiroi sen verran, että tekee mieli laittaa seinille vähän värikkäämpää matskua kuin tätä perus musta-valko-puunsävyä. Liekö sitten tuo uusin ompelus, turkoosi-ruskea sohvatyyny, saanut vaikutteita täältä :)

  Meillä oli A:n kanssa kimppakämpässä ZC:n "Vuokralainen"-juliste, pitäisköhän kans kehystää ja pistää seinälle.

  VastaaPoista
 4. Mä en kestä, jos saat minut sekoamaan kohta ristipistoihinkin! Toi bambi kehyksineen on niin liikkis!

  VastaaPoista
 5. Nättiä ja pirteää <3 rakastan värejä ja näin keväisin tulee välillä vedettyä oikein väriöverit :)Tänäkään keväänä en tehnyt poikkeusta ja inspiroi muutenkin kaikki värikäs ja iloinen meininki.

  Pidän :) Bambi on söpö kuin mikä.

  VastaaPoista
 6. Petra Ilona: :) On kyllä hauskaa kun on nyt niin hyvä draivi tohon sisustamiseen. Miksei sitä olisi tietysti edellistäkin kämppää vähän laittaa mutta siihen oli jo niin tottunut.

  J: Mä en muistaakseni ensin meinannut edes hakea sitä julistetta :D Siihen kait olisi saanut nimmaritkin. Mutta se keikka oli aivan huippu! :D Ja pidin siitä levystä tosi paljon, pidän edelleen. Ja toi nimi iskee aina kun musta on kyse :D

  Viiru: musta-valko-puunsävy on kaunista sekin, mutta kyllä kunnon väriloiste on silti aina kodikkaampi 8)

  AnneVee: Toi Bambi oli tosi nopee tehdä! Voin antaa sulle tota rumaa moniväristä muliinilankaa ja aidakangasta jos haluut kokeilla ;)

  Kaisa: Saas nähdä että tuleeko tohon pirteyteen yliannostus jossain vaiheessa :P Mutta onneksi meillä on myös silmienlepuutushuone :D Bambi on kyllä söpö, ei vaan voinut olla tekemättä sellaista.

  VastaaPoista
 7. Älä älä nyt rupee, ku mä saatan jäädä koukkuun!!

  VastaaPoista