Sivut

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

mummohaaremihousut

(Huom, tein tänään toisenkin merkinnän)

Jos joku muistaa viime vuonna ompelemani pappahaaremihousut niin nämä ovat sitten varmaan mummohaaremihousut. Rakastin pappahaaremeitani mutta kangas kului puhki ja saumat repeili. En edes ehtinyt käyttään niitä hirmu paljoa. Uudet haaremihousut ovat olleet to do -listalla ties kuinka pitkään ja aloitinkin ne joskus puoli vuotta sitten mutta jäivät lojumaan. Noh, näin kun olen flunssassa enkä käytännössä voi tehdä mitään muuta kuin möllöttää sisällä ja miettiä omaa kurjuuttani, kaivoin ompelukoneen esiin ja tein nämä valmiiksi! Helkkari että näistä tuli kivat! Ja kun syksyn pimetessä ompeli tuollaisia punaisia juttuja, alkoi väkisinkin soimaan joululaulut päässä, ou nou :D

Materiaalina tuossa on Marimekon pöytäliina jonka ostin joskus kirpparilta älyhalvalla sekä muutama siskoni vanha paita jotka hän oli heivaamassa mäkeen mutta minä näin niissä potentiaalia. Lisäksi siinä on tuo yksi palanen jostain vauvanvaatteesta jonka olen ostanut kirpparilta kivan kuosin vuoksi, en vauvakuumeen!


Resorit lahkeisiin ja kuminauhavyötärö.


Ja tästä tein nyt niin leveän ja haarapalasta tarpeeksi leveän että näillä housuilla voi harrastaa estejuoksua! Se on tärkeätä se.


Ja koska pappahaaremimerkinnätkin käänsin aikoinaan google kääntäjällä koska siitä tulee niin hassun näköistä englantia, sovellan samaa kaavaa tähänkin, muahaha!

-----

if anyone remembers last year to sew pappahaaremihousut so these are probably mummohaaremihousut ago. I loved pappahaaremeitani but took a worn out fabric and seams breaking. I did not even had time to visit than those awful lot. New haaremihousut have to do one list, who knows how long, and I began to sometimes a half years ago but were not lying. Well, so when I'm down with flu and I can practically do anything but gape inside and think about their own misery, dug out the sewing machine and I made those up! Damn that these were nice! And when the autumn nightfall sewed the red stuff like that, inevitably began to ring the Christmas songs from, ou Nou: D

Material, there is a Marimekko tablecloth that I bought some flea market älyhalvalla my sister, and a few old shirt which he had heivaamassa hill but I saw potential there. Furthermore, it brings a piece of something vauvanvaatteesta a flea market I bought a nice kuosin because I do not baby fever!

Lahkeisiin cuff and elasticated waist.

And this I did now so wide, and the branch lengths wide enough that they can be practiced housuilla obstacle race! It is important to it.

And, because once turned pappahaaremimerkinnätkin google translator because it becomes so funny-looking English, shall apply with the same formula they have done, muahaha!

13 kommenttia:

 1. Haha, just tollasta englantia mä meinaan aina kirjottaa jos oon tosi väsyny tai ei yhtään kiinnosta se, mitä oon kirjottamassa.

  VastaaPoista
 2. Jeee! Haaremit ruuls!

  Ja kiitos pipo-ohjeesta! <3

  VastaaPoista
 3. Mä just yks päivä mietin, että mitähän sun pappahaaremeille kuuluu kun katselin kloonattuja trenditeinejä haaremihousuissaan. Nuo uudetkin ovat kyllä mainiot! :)

  VastaaPoista
 4. Nätit! Vähän niinku housuhameet, siis ne semmoset mitä joskus lapsena pidettiin... leveet, et näyttää hameelta, mutta silti housut. Ovelaa ;)

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta, miten saat haaremihousut näyttämään noinkin uskomattoman kivoilta! Nimimerkki En ole koskaan ymmärtänyt haaremihousuja

  VastaaPoista
 6. Peps: :D :D

  Willow: Ole hyvä :)

  Noora: Pappahaaremiressukat ei tosiaan oikein kestäneet pitkälle. Harmittaa se että kankaat maksaa enemmän kuin valmiit vaatteet ja sitten ne ei kuitenkaan edes kestä yhtä kauaa kuin halpisrievut :S

  Norppa: Totta :D Paitsi että housuhameissa on tosi tosi leveät lahkeet, tuo on vaan pussi jossa on kaksi reikää jaloille xD Koskahan housuhameet tekee oikein kunnon comebackin :D

  Nauski: Se johtuu siitä että normi haaremihousuissa on pienet lahkeet ja sitten ne näyttää siltä kuin oisi paskat housuissa. Noissa ei ole kuin reiät jaloille ;D Jos jaksaa kaivaa jostain edellisten haaremihousujeni tekovaihemerkinnät niin niistä näkyy paremmin. En mäkään semmosista normihaaremihousuista tykkää mutta nää on ihanat :)

  VastaaPoista
 7. Mä en myöskään ole mitenkään haaremihousujen fani, mutta noi on sen verran kivat että voisin harkita käyttäväni. Hassu englanti ja barbapapat on myös kivoja. :)

  VastaaPoista
 8. Velma: Hih, tänään joku ohikulkija pysähtyi kehumaan näitä housuja :D Oli se hienoa sanoa että itse tein ^___^ Barbapapat on parhautta :)

  VastaaPoista
 9. mä ainakin tunkisin noi päälleni heti.

  VastaaPoista
 10. Hei vinkkaatko mistä olet barba-laatikot hommannut :)?

  VastaaPoista
 11. Kiitos tiedosta! Nyt mullakin on =)

  VastaaPoista