Sivut

maanantai 13. syyskuuta 2010

Heavy corner

Rikki menneitä kuulokkeita joita ei jostain syystä malta roskiinkaan heittää vaikka eivät ole toimineet vuosikausiin? Neulegraffiteiksi! Tai siis virkkaus- mutta kuitenkin. Tämä koristaa Helsingissä Heavy Corner -baarin oven välittömässä läheisyydessä. Kerran olen käynyt siellä ja heti pisti silmään miten siinä oven lähellä oli vaikka millaista tolppaa johon voisi kiinnittää jotain ;D

Ja tavallaan tää sopi teemaan ja väritkin meni niin passelisti. Virkkasin vielä muutaman raidan c-kasettinauhaakin. (Ja punaista villalankaa tietenkin)

Niin että \,,/ Ö_ö \,,/On siellä yksi paskaksi mennyt hands freekin.
Oli muuten kohtuullisen jäykkää virkattavaa tuo johto, kaksi muovista virkkuukoukkua piti katkaista ennen kuin uskoi että pitää ottaa järeämpi ase.

---

Loppuun vielä kauempaa

18 kommenttia:

 1. aivan mahtava! toivottavasti se saa olla siinä eikä kukaan nappaa mukaansa sitä heti :D

  VastaaPoista
 2. Hahaa, meen tosta keskiviikkona ohi, pitää käydä vilkaisemassa!

  VastaaPoista
 3. aivan mahtava. olen jo jonkinaikaa seuraillut sun tekemisiä ja nyt tuli mieleen että teetkö tuon neuleen aika paikanpäällä alusta loppuun vai jotenkin himassa puolivalmiiksi ja sit vaan yhden sauman hurauttelet kiini paikanpäällä?

  VastaaPoista
 4. Mahrava idea ja hieno on toteutuskin!

  VastaaPoista
 5. Ai että, kyllä hevareiden nyt kelpaa!

  VastaaPoista
 6. Ruu: Kiitos! Ja joo, toivotaan että saa olla kunnes kulahtaa :)

  Anonyymi: Kiits!

  Bubble: Käyhän ihmeessä :D Ja jos joku on kieputtanut sen saumapuolen eteen, saa korjata ;D (yleensä noita aina kieputellaan)

  Unikuu: Ei, siis kotona teen kaikki. Teen suorakulmion muotoisia kappaleita jotka sitten ompelen putken ympärille paikan päällä. Enkä mä edes etukäteen tiedä minne ne laitan, laitan sinne mihin sattuu sopiin hyvin. Toikin oli ihan tuuria että se sopi tuohon, olin vain ajatellut että sinne se olisi hyvä mutta en tiennyt että minkä paksuisia ne putket oli.

  Inari: Kiitos :)

  Peps: Kyllä! :D :D Uskon että hevarit arvostaa tota!

  VastaaPoista
 7. Tuolla mun blogissain ois pieni palkinto sulle...

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän mahtava! Varsinkin noi "ylimääräiset" härpäkkeet!

  Mä oon vasta viime vuosina siirtynyt muovisiin virkkuukoukkuihin (kun vanaha oon), mutta tokihan johdon virkkaamisessa metalliset koukut toimii paremmin. Muuten olen aivan rakastunut muovisiin virkkuukoukkuihin.

  VastaaPoista
 9. Kirsikka: Oi kiitos :) :)

  Vimps: Kiitti :) Just noi härpäkkeet on niin sikamakeet :D Muoviset koukut on kyllä muutoin mukavempia mutta sitten kun pitää kunnolla vääntää niin katkeavat heti :P

  VastaaPoista
 10. Miten sä aina keksit jotain noin älyttömän hienoa? :D

  VastaaPoista
 11. Loistavalle paikalle sait kuulokkeet! Mainio idea.

  VastaaPoista
 12. Sisko: Tää idea lähti ihan vaan niistä kuulokkeiden johdoista kun tuskailin että mihin ne dumppaan :D Jostain ne aina siis vaan tulee :)

  Ranu: Kiitos :)

  VastaaPoista
 13. Oletkohan tietoinen, että sivuillesi on linkku Uuden mustan neulegraffitteja käsittelevässä jutussa? http://uusimusta.squarespace.com/etusivu/2010/9/16/sano-se-sammalein-ja-neulein.html

  VastaaPoista
 14. Kysykös se muuten lupaa sulle tuohon uusi mustan juttuun? Mua se haastatteli ja kyseli onko pääkaupunkiseudulla tekijöitä ja kerroin teidät, mutta käskin kysyä lupaa.

  VastaaPoista
 15. Sea: Ei kysytty lupaa, en tiennyt tosta mitään. Sun blogista kävin lukemassa ton jutun ja hokasin että tattis, on linkki mun blogiin. Mutta ei toi silleen samalla tavoin ärsytä kuin se Vartin touhu että joku kuvaa mun ja Falinen tekemän graffitin ja sitten ne tekee siitä jutun ja linkittää mun blogiin otsikolla "katso miten se tehtiin" eikä mulle kerrota mitään. Toi nyt oli vaan sentään normi "täälläkin on neulegraffiteja" -linkki. Tosin olisihan se tietysti kivaa jos tuollaisista ilmoitettaisiin :/

  VastaaPoista