Sivut

maanantai 20. syyskuuta 2010

Paska kaupunni eli "paskis"

Kaikkea sitä blogin kautta tulee :D Ylioppilaslehdestä otettiin yhteyttä että saavatko käyttää blogistani löydettyä kuvaa (jonka olen ottanut kolme vuotta sitten) lehdessään kun tekevät juttua Oulusta. No mikäs siinä. Tuli aika ammattimainen olo kun nimi komeili kuvatekstissä, hahaa xD

Kuva suurenee klikkaamalla.


Oulu on ihana.

11 kommenttia:

 1. Mäki oon lehessä, tosin tietämättäni! Ollaan selvästi elämämme huipulla nyt, täytyy ottaa tästä kaikki irti.

  VastaaPoista
 2. Ja siis rispektiä, sää pääsit Suosikkiin, mää olin ET-lehdessä :D

  VastaaPoista
 3. Joo-o, kyllä se Oulu on pohjoisen metropoli! :D Kiva, piristävä juttu. Niin harmi, että jotkut hannaavat ja käyvät peittämässä graffitin.. Onhan se hauska paikallinen nähtävyys ja oululaisten persoonallinen cityilmiö! :) Ihme, että joidenkin mieleen tämä ei uppoa positiivisena juttuna..

  VastaaPoista
 4. Veeera: Niinpä, Oulu! :) (opiskelin siellä vuosina 2002-2004 ja on kyllä ikävä)

  Madam B.C. : Niinpä, harmi että sitä peitetään ja sotketaan, se on niin hieno ilmiö. Ja mun mielestä on aivan parhautta että siihen perustettiin PSK Kaupunni -baari! :)

  VastaaPoista
 5. Olen ollut oululainen nyt päivää vaille kolme viikkoa ja tuo graffiti taisi olla eka nähtävyys, jota mies vei mut täällä katsomaan. :) PSK Kaupunnissa en oo kyllä vielä käynyt.

  VastaaPoista
 6. Kirsikka: Tärkeimmät nähtävyydet ensin :) Suosittelen PSK Kaupunnia jos yhtään on mieltymykset siihen suuntaan. Sieltä sai joskus muinoin Laanaoja-nimistä drinkkiä, joka oli yllättäen vihreätä ;)

  Romulus: On :)

  VastaaPoista
 7. Oululaisten kanssa on tullut jaettua samanlaista huumoria... Oulu on - no Oulu. Hyvä niin.

  (Siis tykkään oululaisista ja Oulusta.)

  VastaaPoista