Sivut

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

BoleroOhje: Neulottu bolero / Novita, syksy 2010
Lanka: Novita Mambo
Puikot: 8
Menekki: Niin paljon että piti Ravelryssä kysellä saisko keltään ostettua tota lisää (lanka kun on 2008 värikartalta eikä koko Mamboa olla sen koommin valmistettu). Onneksi sain täydennystä niin sai tämän neulottua valmiiksi vaikka en nyt sitten tiedä onko se niin iloinen asia mutta olisihan se harmittanut jos olisi jäänyt kesken eikä olisi koskaan saanut tietää että siitä tulee liian iso.

Tulos: Ruma, selästä ihan liian iso, piilotin ylimääräiset selän taakse jotta näyttäisi edes kuvassa kivalta.

Kohtalo: En tiedä. Mutta tulipahan tehtyä.

Sotkin naaman koska olen sairaslomalla. Karsee flunssa, kuumeinen olo, joka rööri tukossa. Viimeisillä voimillani sain kammettua itseni sohvalta ylös ottaakseni kuvan. Neuloin viimeiset kerrokset silmät kiinni kun en jaksanut pitää niitä enää auki.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo on! Ainakin kuvassa. Pikaista paranemista, mullakin oli ihan jäääätävä flunssa hetki sitten, se on saatanasta.

  VastaaPoista
 2. Jos yhtään lohduttaa niin kuvassa se näyttää loistavalta :D

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo on. Mäkin tein tolllasen puuvillasekoitteesta ja siitäki tuli iso selästä...

  VastaaPoista
 4. Anna: Joo siis jos se olisi tuollainen kuin kuvassa, se olisi aivan ihana :D Mut se ei oo. Ja kiitos, tää flunssailu on kyllä saatanasta, lupasin tosin pomolle parantua huomiseksi :D

  Humu: Olis jos se näyttäisi tolta, selkäpuoli on ihan karsee.

  Emma: Joo, kuvassa näyttää, siihen se sit jää xD

  Roina: Ehkä siinä mallissa on sitten jotain vikaa jos sullekin tuli liian iso selkä.

  VastaaPoista
 5. Meinasin just tulla kommentoimaan että ihan sen näköinen että kaupasta ostettu mut sitten laitoitkin jotain että ei onnistunu :D Että PYH!

  VastaaPoista
 6. Inka: Jos se olisi tuon näköinen, se tosiaan olisi kaupasta ostetun näköinen. Kerrankin tuli tosi siistiä ja tasaista jälkeä mutta sitten malli kusi :P

  VastaaPoista