Sivut

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Taidan päivittää viikonloppuisin tiheämpää tahtia vaikka silloin ei kukaan ehdi lukemaan

Mutta tässä videota taas journalin wreckaamisesta. Vietettiin kirjan kanssa mukavaa darrapäivää lähimetsässä. Poikkeuksellisesti tähän oli lisättävä musiikkia, koska se olisi ollut muuten niin tylsä.

Teaser-kuva:


Ja itse video:

14 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, että sulla on kauniit nilkat! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti :D Mä tykkään kans siitä, että niihin ei ole kertynyt läskiä. Kun siis joillakin on tasapaksut jalat (vaikka ei läskejä oisikaan).

  VastaaPoista
 3. Perhana, nyt minäki aloin kadehtia sun nilkkojas! Mulla nilkat on öpaut samaa kaliiberia pohkeiden kanssa, ei yhtään sirot.

  VastaaPoista
 4. AnneVee: :D Mun nilkkoja on kyllä kadehdittu kautta aikojen, jossain vaiheessa itekin tajusin et tosiaan, kaikilla ei ole tällaisia!

  VastaaPoista
 5. Ei vitsit tosta videosta tuli hyvä mieli! Ihan huippu :D

  ..Ja mun pitää ehkä kattoa se uudestaan, ku missasin äsken nilkat x)

  VastaaPoista
 6. Bubble: Toivoin, että siitä tulisi hyvä mieli. Olisi ollut niin tylsää vain kävellä kirja perässään. Hahaa, nilkkauusinta :D

  VastaaPoista
 7. Hauskaa! Hyvin onnistui hyppely siroilla nilkoilla. :)
  Tuo musiikki sopi niin mainiosti tuohon, päivän kunnon naurut sait aikaiseksi. Mistä aina keksitkin nuo jutut!!!

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään hypellä :D Ja rakastan Röllin musiikkia! Jostain ne jutut vaan tulee. Mun piti tosiaan vaan kävellä päiväkirja perässäni mutta lähdin sit vähän sooloilemaan kun muistin nuo kalliot.

  VastaaPoista
 9. miten tuollaisen teaser- kuvan pystyy tekemään, millä ohjelmalla? eli se siis on tuosta videosta?

  VastaaPoista
 10. Video päälle, pysäyttää sen halutussa kohdassa ja ottaa kuvakaappauksen. Windowsilla ilmeisesti Print Scrn -nappulalla, itse käytän mäkkiä ja siinä omppu+shift+4 niin saa jopa rajattua valmiiksi alueen, jonka haluaa kuvaksi. Eli ei mitään sen kummallisempaa "ohjelmaa" tarvitse :)

  VastaaPoista
 11. Ihana! Rölli vaan on niin huippu.

  VastaaPoista
 12. pysäytin ton videon,painoin tota prt scr. mut mitään ei tapahtunu? eli siis mul on käytös tuo windows movie maker. apua! :D haluun sellasseen teaser-kuvan.

  t: sama anonyymi ku viimeks.:D

  VastaaPoista
 13. Unohdin mainita että Print Scrn -nappula tavallaan kopioi sen mitä näytöllä näkyy eli sun pitää sen jälkeen avata jokin esimerkiksi kuvankäsittelyohjelma (tai vaikka Paint) ja valita siellä "liitä" tai painaa Ctrl ja V yhtä aikaa. Siinä sitten pystyy muokkaamaan ja tallentamaan kuvaksi.

  Unohdin ton koska macillä kuva tallentuu suoraan kuvamuotoon.

  VastaaPoista