Sivut

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Pappahaaremit (eli "näin nolaan itseni" -päivitys)

VIHAAN HAAREMIHOUSUJA! NE ON IHAN SAATANAN RUMIA! Mutta joku ihme hysteria tuli eilen siellä taiteiden yössä seuralaiseni kanssa kun näimme jollain tyypillä täydelliset haaremihousut, jotka eivät näyttäneet semmosilta "oho, tuli paskat housuun" -jutuilta. Ja ne oli lyhyet, sekin oli hienoa. Päätimme siis ommella sellaiset myös. Tänään Eurokankaan alelaarista jotain pappakangasta. Näkemämme pökät olivat tosin raidallista kangasta mutta mulle siitä tulisi liikaa sirkustirehtöörifiboja. Kun oltiin ostettu kankaat, iski paniikki että mitä ollaan oikein tekemässä, haaremihousuthan on ihan kamalia! Minä henkilökohtaisesti päätin kuitenkin housut ommella ja jos ei muuta niin pidetään sitten pappahaaremibileet joihin ei saa osallistua ilman tällaisia housuja eli toisin sanoen joudutaan ehkä juhlimaan kahdestaan. Tai pikemminkin, joudun juhlimaan yksin 8D

Joop ja sitten vain kokeilemaan, miten tehdään sellaiset hienot haaremihousut. Tässä paljon kuvia siitä, miten niitä ei tule tehdä! Painotan, että näissä kuvissa ei ole huoliteltu mitään, on vaan ommeltu sovittamisen kannalta kriittisimmät saumat ja nekin aion sitten purkaa ja vetästä uudelleen saumurilla kunhan pääsen jonkinlaiseen lopputulokseen asian suhteen.

1) Leikkasin sen näköiset kappaleet, kuin kuvittelin että homma kuuluisi tehdä.


Näistä tuli siis juurikin sellaiset ns. oikeat haaremihousut eli toisin sanoen paskat housussa -housut ja semmosia en todellakaan halua! Repesin niin pahasti kun laitoin noin jalkaani ja näin miltä näytin xD

2) Totesin, että matalampi haarakaari riittää ja leikkasin lahkeita lyhyemmiksi.


Ja edelleen oli iso kasa paskaa housuissa. En kyllä tajua haaremihousumuotia ollenkaan, onneksi en juuri ole kuin ompelemassa itselleni samanlaisia, ei hittolainen!


3) Leikkasin koko hemmetin kaaren pois kun siitä joka tapauksessa näytti tulevan lahkeet. Sen sijaan kokeilin että jos ihan vaan suoraan helmaan ompelee erillisen haarakappaleen.


No, vähän parempi ehkä jo.


4) Päätin leikata vielä vähän lisää.


Nyt alkoi näyttään jo muuten ihan ok:lta mutta näistähän tuli kaiken leikkaamisen jälkeen PALJON LYHYEMMÄT kuin alunperin suunnittelin! YLLÄRI! (ja voin muuten kertoa että persepuolelta noi näyttää aivan järkyttäviltä!)


Huomenna sitten leikkaan uuden kappaleen tai teen tuohon lisäpalan vaikka yläpäähän että saisin sitä pituutta ja virittelen jonkinlaiset rypytykset ja resorit noihin jalkareikiin. Tähän aikaan yöstä en enää ompelukonetta laita laulamaan.

Siis näistä tulee oikeesti niin hirveet että mä en kestä :D Mutta saan jotenkin niin paljon riemua tästä pelkästä prosessista että mua ei haittaa vaikka näistä tulisi miten hirveet tahansa. Sitä paitsi haaremihousut on vasta siinä vaiheessa muodin kiertokulkua että suuri yleisö vihaa niitä. Oottakaapa vaan ensi vuoteen niin nää on niin kuuminta hottia ettei mikään koskaan! (joo niin varmaan)!

Mutta palataan asiaan! TÄMÄ OLI TODELLAKIN VASTA LUONNOS!

--------

LISÄYS:

Leikkasin nyt uudelleen koko höskän. Tässä se on kasattu nuppineuloilla mutta siis leveämpi ja pidempi yksilö tulossa. Toivottavasti tosta ei tarvi enää leikata mitään pois :D Varsinkin kun kangasta ei nyt sitten ole enempää. Tuosta ekasta versiosta voi tehdä vaikka lyhyen hameen vaikka en varmasti tule sitä käyttämään koska tuo kangas on liian rumaa hameeseen. Tai sitten ompelen siitä sisäänrakennetut shortsit tuon haaremipaskan sisään niin on talvikäyttöisetkin, ei jäädy perse eikä tarvi erillisiä kalsareita :D Olettaen siis että noista ylipäätään tulee käyttökelpoiset.10 kommenttia:

 1. Hih, hauska projekti!:)

  Mä kävin äsken stalkkaamassa mun haaremihousut ( huom. ostettu jo reilusti yli vuosi sitten!), niissä menee edessä sauma. Olisko sen avulla helpompi muotoilla noita? Mutta jään mielenkiinnolla odottaman, millaiseksi nuo muodostuvat:)!

  Mä itse haluaisin sellaiset, mustat ihan vähän vain lököttävät pappahousut, siis niissä saisi olla ihan vähän tuota löysyyttä, mutta muuten esim. lahkeista napakat :)

  VastaaPoista
 2. Öö, edessä sauma? :O Kääk :D Mut joo, mä leikkasin nyt uudet housut jo, laitoinkin tohon perään kuvia vielä :D Näillä mennään!

  Mun mielestä ne ihan vähän vain lököttävät näyttää just sellasilta "paskat housuissa" -housuilta :D Joko kunnolla tai sitten ei yhtään x)

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä odotin että tämä juttu päättyisi siihen, että siitä tulikin kukkaro! ;-)

  Toivottavasti saat pöksyt onnistumaan!

  VastaaPoista
 4. Mä rakastan haaremihousuja! En saanu sellaisia, kun MC Hammer oli pinnalla eli tää on varmaan myös niitä sarjassamme "köyhän lapsuuden traumat". En vain ole mistään löytänyt sellaisia hyviä!

  VastaaPoista
 5. sannika: Kyllä tästä edelleen voi tulla vielä kukkaro xD Mut toivotaan parasta :)

  AnneVee: Apua :D No mutta toivon mukaan jostain löytyy :)

  VastaaPoista
 6. XD <3
  Kiitos viikon parhaista nauruista, tää oli ihan parhautta!

  VastaaPoista
 7. Pörrö: Ole hyvä :D Itelläkin kyllä ollut nauru herkässä tän projektin aikana :D

  VastaaPoista
 8. kerrassaan viehko asenne sinulle!

  VastaaPoista
 9. ei hitto sentään, mä sain taas niin hyvät naurut!! (joo, nauroin sun kanssa, en sulle :)))

  -arroz

  VastaaPoista