Sivut

perjantai 21. elokuuta 2009

Pahvistan vielä lauantaina ja sunnuntaina

Aiheen vierestä!

Palasin juuri taiteiden yöstä ja käväisin Kasarmintorilla olleessa pahvikaupungissa. Ihastuin ideaan ihan älyttömästi! Tällaisina hetkinä harmittaa, ettei ole ketään lapsituttua jota raahata tuollaisiin :D Eli tämä vinkkinä kaikille lapsityypeille: menkää ihmeessä käymään! Koko kaupunki tehty pahvista ja tosi paljon kaikkea hurjan kivan näköistä aktiviteettiä (lapsille, heh)!Ylläni oli se hame, jonka lupasin kuvata joskus in action. No, enhän mä muistanut koko asiaa. Tosi tosi tosi suttuisia kuvia peilin kautta (itselläni ei kokovartalopeiliä ole, joten innostun aina tilaisuuden tullen kuvaileen, heh). Klikkaamalla suurenee.


Taiteiden yöstä vielä, että tuli käytyä myös Oopperatalon kirppikseltä, ihan ok-paikat oli jonossa mutta en kuitenkaan ostanut mitään. Ja tottakai käytiin katsomassa se kaupunkispektaakkeli. Oli todellakin vaikuttava :) En nyt mene yksityiskohtiin koska en jaksa ja varmaan siitä joku jossain muualla kirjottaa, ei kuulu tämän blogin aihepiiriin :D Innostuin vaan niin paljon pahvikaupungista ja sitten lähti teksti rönsyilemään.

4 kommenttia:

 1. Pahvinen kaupunki näyttää hauskalta :D Toivon mukaan mikään kaatosade ei iske vlopun aikana..:D

  Mua harmittaa, että mä olen aina jossain muualla tai en ehdi paikalle, kun on tuo taiteiden yö, höhlis :(!

  VastaaPoista
 2. Niinpä, vaikka en ole sääkeskeinen, tällä kertaa toivon että ei sataisi :D

  Oli kyllä tosi harmi ettet päässyt tuleen :(

  VastaaPoista
 3. Harmi kun asun niin kaukana tuosta tapahtumasta. Olisi ollut mielenkiintoista käydä katselemassa tapahtumia, varsinkin tuota pahvikaupunkia. :)

  VastaaPoista
 4. Pk-seudulla asumisen yksi harvoista hyvistä puolista on kyllä se, että täällä järjestetään kaikenlaista kivaa :)

  VastaaPoista