Sivut

tiistai 11. elokuuta 2009

Random

Olin ihan täysin unohtanut, että lauantaina I-junareilillä mulla oli WTJ mukana ja eräs ystäväni innostui siitä jopa niin paljon, että kaivoi taskuistaan nöyhtää taskunöyhtäsivua varten. Nöyhdät matkasivat kirjan välissä ja tosiaan siellä ne olivat edelleen vaikka kirjaa tuli sunnuntaina pyöriteltyä pitkin metsiä (tosin jouduin sitomaan kirjan kiinni koska se ei pysy kasassa oikein hyvin, vaikka olen yrittänyt teipata sen yhtenäiseksi. Neljään osaanhan se oli aiemmin revennyt).

Nyt on nöyhdät liimattu niille kuuluvaan paikkaan. Kiitos Luri! :)


Ja ostin sitten tollasen hassujalkaisen kolmijalan mun kameralle. Mulla on ollut ihan tosi tosi tosi kämänen jalusta, joka ei pysy edes pystyssä. Tuo pysyy tosi jykevästi pystyssä tuollai normaalisti, vielä en ole kokeillut, miten se toimii sitten jossain puun oksalla. Nuo jalat siis taipuvat mihin asentoon vaan 8D Olen nimittäin hieman kyllästynyt siihen, että aina kauheeta kikkailua minne kameran saa pönkättyä kun kuitenkin niin paljon tulee kaikkea shittiä kuvailtua/videoitua yksikseen.

Siinä se nyt pönöttää johtomeressä. Mun pitäisi siivota, tää pöytä on ihan kaaos!


Ja ei, minä en osta sellaista oikeata korkeata jalustaa koska en koe tarvetta.

6 kommenttia:

 1. oon itekki miettinyt tollasen ostamista koska itselläni ei ole minkäänlaista jalkaa... onko toimiva?

  VastaaPoista
 2. Kyllä toi vaikuttaa ihan toimivalta. Mikään osa ei heilu ja huoju, värkki pysyy pystyssä ja jalat ei ole löysät vaikka saakin taivutettua. Vielä en ole ihan tositilanteisiin tuon kanssa ehtinyt kun olen vain möllöttänyt tässä koneella xD Jotain 20 euroa toi makso Anttilassa. Oli myös omansa painavammille kameroille tarkoitettu, se maksoi jonkun verran enemmän. Mutta mun kevyt pilipalikamera pysyy tuon pienemmänkin päässä ihan nätisti :)

  VastaaPoista
 3. Siis ,onko tuossa pöydällä kaaos???? Jos näin niin tään tädin pöydälle on sitten tippunut atomipommi(".)
  Pipsafi

  VastaaPoista
 4. Kaaos ei näy kuvassa, yritän pitää tietokoneen lähiympäristön suhtkoht siistiä että kone saisi jäähdytysilmaa tarpeeksi :D Mutta joo siis ei noi johdot kaaosta tee, mutta kaikki nuo paperit, kirjat, kynät, nenäliinat, lukuisat likaiset astiat, maksamattomat laskut ja karkkipaperit :D

  Mut voisin nuo johdotkin kyllä jotenkin järjestellä.

  VastaaPoista
 5. Meillä on samanmoinen jalusta ja se toimii! Vietnamissa kokeilin köyttää kameran tuolla jalustalla kattoparvekkeen kaiteeseen yökuvaamista varten ja sain tosi buenoja kuvia otettuakin! :) Joten hyvä jalusta on!

  VastaaPoista
 6. Hei, hieno kuulla! :) Mahtavaa! Oon tehnyt tänä vuonna vähän turhan monta hutiostosta niin siistiä jos kerrankin tärppää kerrasta :D

  VastaaPoista