Sivut

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Porvoo

Kävin eilen Porvoossa. Ei höyryjunalla, sen säästän siihen että menen äidin kanssa. Käytiin kuitenkin fiilistelemässä vanhaa rautatieasemaa. Ja huomattiin että sillä höyryjunalla olisi päässyt eilenkin!


Jäihän sinne yksi neulegraffitikin ;)

8 kommenttia:

 1. Oliko se vanha kaupunki millanen? Vitsi, on pitäny itekki käydä kattoo vähän paikkoja mutta jotenkin se on aina jäänyt kun Porvoossa on käyny.:D

  VastaaPoista
 2. Jotenkin tuli mieleen se Kristiinankaupunki :D Mutta tuo oli enemmän semmonen oikea vanha kaupunki. Siellä oli hirmusti kaikkia pikkuputiikkeja, joissa myytiin käsitöitä ja designia. En mäkään siellä koskaan ole normaaleilla Porvoo-reissuillani käynyt, piti nyt ihan varta vasten mennä :D Kyllä mä suosittelen siellä käymään, niin lähelläkin kun on. Siinä on sellaista fiilis kuin ulkomailla olisi, koska esim Helsingissä ei ole mitään yhtä hienoa. Ja niitä turistejakin siellä riitti ja se oli sympaattista :)

  VastaaPoista
 3. Pitää kyl mennä sinne joskus täs kesällä tai sit syksyllä.:)

  VastaaPoista
 4. Hih, näin sinut siellä kirkon pihalla kun olin pikkusiskon konfirmaatiossa. Olen tätä blogia aina silloin tällöin selaillut, mutta en ihan kehdannut tulla hihkumaan että hei olet se neulegraffiti-tyyppi. :DD

  VastaaPoista
 5. Siistiä :D Olisit sä voinut tulla hihkumaan :) Mut toki ymmärrän että kynnys voi olla suuri :D

  VastaaPoista
 6. Oli pakko näin porvoolaisena käydä eilen illalla koiraa pissittäessä kattomassa tota neulegraffitia. Siellä se nökötti paikoillaan :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa että oli vielä paikoillaan :) Ja ihana aina kuulla, että joku on käynyt näitä bongailemassa!

  VastaaPoista