Sivut

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Aiheen vierestä, paljastan yhden oudon tapani

Nimittäin hääparien paparazzaus! Nämä ovat siis minulle täysin tuntemattomia kyyhkyläisiä, olen vain salaa kuvannut kun on tullut vastaan. Keskimmäinen on Belgiasta jos siis maisemat näyttää oudoille ;) Jotenkin kuvittelin että mulla olisi näitä enemmänkin, mutta en löytänyt, höh. Kaksi vuotta vanha harrastus, mutta näemmä vain kolme kuvaa.

12 kommenttia:

 1. Alimman on pakko olla Porvoosta!

  VastaaPoista
 2. sulla on ihan loistavia harrastuksia.

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Onhan niitä jos jonkinlaisia kummallisia :D

  VastaaPoista
 4. ;) Mä en vaan muista yhtään sitä mestan nimeä, missä ton kuvasin. Kun sehän ei ollut siellä varsinaisessa kohteessamme.

  VastaaPoista
 5. Jotenki kivoja nää.:) Toi eka on just hyvä kun toi kuvaajaki on just tollee hassus asennos.:D

  VastaaPoista
 6. Pötkylä: Munkin mielestä tuo eka on paras :D Mutta kahdessa muussa on kuitenkin enemmän salaa kuvaamisen makua kun ei ole kohde niin hyvin kuvassa.

  Herttainen: Eikä, siistiä!! :D

  VastaaPoista
 7. Onhan se harrastus tuokin ja ihan mielenkiintoinen sellainen. :)

  VastaaPoista
 8. Se on hienoa sit ku näkee hääparin ja "äkkiä nyt, apua, missä se mun kamera on" :D

  VastaaPoista
 9. Ihan kaamean vanhan postauksen kommentointia, mutta löysin ihanan blogisti vasta ihan vasta. Tässähän nämä viimeinen viikko töissä onkin sitten mennyt; selatessa sun julkaisuja :D. Kauheasti kutkuttaa jostain syystä nyt vain askarrella paskarrella ja ommella ja vaikka ja mitä.

  Mutta siis asian vierestä aidalle, eli mie kans! Siis kuvaan noita hääpareja. Erityisesti matkaillessani missä ja milloinkin. Tavoitteena on joskus saada aikaan sellainen hillitön "Love is..." kollaasi seinälle. Siinä olisi sitten hääparien kuvia ympäri maailman ja lapsia vanhempiensa kanssa ja rakkauslukkosiltoja ja mitä lie. Semmosta maailmantuskanlievitystä ihanuuksista koottuna :D

  VastaaPoista