Sivut

perjantai 5. kesäkuuta 2009

Siis mikä juttu tää on?Se selviää lähipäivinä ;) Näpertelyrintamalla on ollut nyt vähän hiljaista mutta onneksi aiheen vieressä on paljon tilaa!

9 kommenttia:

 1. Vaikuttaa ihan törkeän hulvattomalta!!

  VastaaPoista
 2. Ai askartelitpaskartelit tällasetki.:D Nyt harmittaa kun en päässy mukaan.:P

  VastaaPoista
 3. Rva Herttainen: Sitä se toivon mukaan tulee oleen :D

  Pötkylöitä: Joo, askartelin ja kyllä huomaa etten mä mikään mediatekniikan insinööri ole, sen verran tuotti vaikeuksia tuo sijoittelu ja oikeinpäin tulostaminen xD Aika harva on tulossa, mutta jos on kivaa niin järkätään uusi joskus toisten! :)

  VastaaPoista
 4. :D Harmitus, kun en pääse mukaan :/

  VastaaPoista
 5. Harmi kyllä :( Mutta mulla oli niin törkee into saada toteuttaa tää nyt heti etten malta odottaa siihen asti että löytyy ajankohta jolloin useammille sopisi.

  VastaaPoista
 6. Näyttää todella mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
 7. Tiukunen: Hih, sitä se oli ;) Kuvapäivitystä tulossa lähiaikoina!

  VastaaPoista
 8. Odottelen kuvia reililtä!

  Kun annoit E:n reilivihkoon nää blogien osotteet, ni piti heti tulla kattomaan mitä löytyy. :P On kyl niin makeita juttuja et kahlasin heti useamman sivullisen läpi! Joillain luovuus riittää. Insinöörikorut aiheutti salamaihastumisen.. <3

  VastaaPoista
 9. Jenni: Facebookkin laitoin 40 kuvaa, mun pitää ehkä toimittaa joskus niitä loppuja jollain muistitikulla tai cd:llä :D Aika legendaarista kuvamateriaalia kyllä x)

  Hih, kiva jos oli makeita juttuja :) Insinöörikorut on kyllä valitettavan harvoin käytössä, pitää koittaa kaivaa ne useammin esiin sillä mäkin tykkään niistä ihan hulluna!

  VastaaPoista