Sivut

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Merta ja suomenruotsalaisia. Mitä muuta? Se piti selvittää!

Päähänpistosreissu Kristiinankaupunkiin juhannusaattona :D Ja koska neulegraffiteja tuli jätettyä niin siitä pitää tietysti raportoida. Mukana oli myös Knittapötkylä. Ja olihan meitä muitakin, kahdella autolla piti oikein lähteä :D

Matkalla piti lollailla Lålbylle. (Kun nähtiin kyltti, kaikki huusi kuorossa LOL!)


Tää on ihan törkeetä matkimista, mutta tollaseen renkaaseen on vaan ihan pakko saada laittaa graffiti kun kerta sattui sopiva oleen mukana!

Kissanpiiskaajankuja! 2,9 metriä leveä kuja (luki jossain esitteessä, heh)


Tää on kauhee.


Tuulimylly ♥ (Tämä on keskustan ulkopuolelta mutta keskustastakin löytyi yksi. Siitä en vaan saanut yhtä hyvää kuvaa.)
Ja sitten Knittapötkylän laittamat graffitit :)


Kristiinankaupunki oli kaunis paikka, ihania vanhoja puutaloja, todella kaunista ja idyllistä! Ihmettelen miksi ei ole tullut käytyä siellä aiemmin!

5 kommenttia:

 1. Vaikka tuo rengas on matkimista niin on se vaan niin hieno! Itsekin olen vähän matkinut masqueradea, mutta ehkä saamme anteeksi. ;)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä hieno! Ja toisaalta, hankalapa sitä on olla matkimatta kun ei niitä eri mahdollisuuksia niiiiiiiiin paljoa ole :D Ja tulee ihan tiedostamattakin matkittua varmasti. Kyllä me anteeksi saamme :D

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Teen juttua neulegraffiteista Helsingissä. Haluaisin haastatella sinua, jos se sopii. Voisitko vastata arttupistemuukkonen(at)hs.fi. Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 4. Sitä kun nopeasti kirjoittaa, niin jää olennaisuuksia mainitsematta - kuten spostiosoitteesta voi päätellä, juttu tulisi Helsingin Sanomien kaupunkiosioon.

  VastaaPoista
 5. Laitoin sähköpostia. Nopeasti kirjoittelu sopii hyvin tänne, itse harrastan ihan samaa :D Mutta osasin päätellä toki :)

  VastaaPoista