Sivut

lauantai 30. toukokuuta 2009

Pyöräilevä ja virkkaava sissi

Nyt meni sisseilyksi! Unohdin neulan kotiin!!! Piti sitten neulepuikon kanssa värkätä graffiti paikoilleen. Ekaa kertaa ikinä ajoin tuollaisella kaupunkipyörällä :D Oli aika huono ajettava.

14 kommenttia:

 1. Ajoitko pitemmänkin matkan? Mä kävin tänään tekemässä promokeikan ja ajoin kuusi tuntia pyörällä...

  VastaaPoista
 2. Ajoin vaan tuossa rautatientorilla pienen pyrähdyksen kun jokin pariskunta halusi kaksi pyörää ja olivat löytäneet vain yhden. odottivat sen aikaa että sain pyörän tuunattua ja kuvat otettua x) Olisin pyöräillyt pidemmällekin, jos oltaisiin mekin löydetty kaksi pyörää mutta ei sitten löydetty vaan annettiin joillekin toisille mahdollisuus.

  KUUSI TUNTIA! Tsiisus!

  VastaaPoista
 3. Aika ihana.:) Näemmä kauhea ahku saada se tohon kun puikolla laitoit kiinni.:D Ite en olis viittiny.XD

  VastaaPoista
 4. No oli ahku! :D Kun oon pidemmän aikaa jo miettinyt että tuollaiseen pyörään laitan ja sitten löytyi pyörä ja oli graffiti mukana niin pitihän se siihen saada! Vähän hankala se oli puikon kanssa siihen kikkailla, mutta onneksi pyörällä pääsi sopivan rauhaisaan paikkaan istumaan ja puikotteleen.

  VastaaPoista
 5. Joo, noi ei oo oikein hyviä :/ Nyt kun ne hankkii niitä lisää ja muuttaa sitä panttisysteemiä tms. niin vois samalla muuttaa ne helpommin ajettaviks. Tuntuu kauheen raskailta ja sit kuitenkin aika pieniltä noi pyörät,

  VastaaPoista
 6. Melkein sitten jos haluaa tuolla kylillä pyöräillä niin tuo oman pyöränsä julkisilla sinne. Toisaalta tällainen maalaisjuntti+kaupunkipyöräily on erittäin riskialtis yhdistelmä :D (Olen siis kotoisin ihan totaalisen korvesta.) Vaikka ajoin mä Amsterdamissakin, kiljuin kauhusta koko ajan xD

  VastaaPoista
 7. Hyvin sointuu graffiti pyörän väreihin.Melkoinen suoritus kiinnittää tuo ilman neulaa, vain puikon kanssa.

  VastaaPoista
 8. Sointuvuus oli ihan vahinko, en tehnyt tuota varta vasten pyörää ajatellen, se vaan oli mukana :D Ja oli tosiaan aika suoritus kiinnittää ilman neulaa, onneksi oli edes se puikko mukana xD

  VastaaPoista
 9. Kun sä oot tollanen näpertelyn ihmelapsi, niin ootko koskaan tehnyt Fimosta mitään? (Leivoskorut on ihania) Käyppä kattoon tuolla:

  http://www.enfantterrible.fi/index.php?topic=1005.0

  Kannattaa kattoa kaikki sivut :).

  VastaaPoista
 10. Emppu: En ole tehnyt. Olen kyllä monesti miettinyt mutta epäilen etten ole tarpeeksi taitava näpertään tollasia pikkutarkkoja juttuja. Toisaalta, kai sitä joskus voisi kokeilla :D

  VastaaPoista
 11. Huitasepa mua s-postilla herttaista(at)gmail.com, koskee näpräilypajaa Herttaisen luona ;) Oon nyt väärällä bloggertilillä inessä niin kommentoin tälleen.

  VastaaPoista
 12. Herttainen: Ou jes, kävin huitasemassa :)

  VastaaPoista
 13. hahaa pölli vaan :D mut muista sit ees linkittää. ;) ihania noi sun neulegraffitit. näin viime viikolla savonlinnassa semmoisen, alkoi hymyilyttää ihan älyttömästi. :)

  VastaaPoista
 14. Sazu: Pyrin aina siihen, että linkitän jos jotain pöllin jos vaan suinkin muistan mistä oon idean pöllinyt. Ainakin aina mainitsen että idea on pöllitty ettei vaan luulla erheellisesti omaksi, se oisi noloa. Neulegraffitit on ihania, itse en ole nähnyt muita kuin ne mitkä olen tiennyt valmiiksi :/ Mutta toivon että omani ilahduttavat ihmisiä :)

  VastaaPoista