Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Urban Knitting Factory, toisen päivän tunnelmia

Blogi-ihmisistä tänään oli mukana Sea sekä Knittapötkylöitä.

Erityiskiitokset ja kunniamaininta työpajan organisoijalle, Aino Louhelle, järjestelyistä ja kaikesta! Oli aivan mielettömän hienoa saada osallistua tähän! :) Ja tietenkin tutustua sinuun. KIITOS!

Ja olipa ihana tavata Rouva Herttainen! Minä salaa toivoinkin että hän piipahtaisi paikan päällä :]


Kuten kuvista näkyy, PAX-festarien juhlakansa osallistui kiitettävän aktiivisesti neulontapajaan :) Miten voisi tämän mukavammin sunnuntaipäivänsä viettää!

14 kommenttia:

 1. Kiitos itselleis! oli mahtavaa että osallistuitte ja ahkeroitte mun kanssa. Lopputulos on silmiä hivelevän hieno!

  VastaaPoista
 2. Ohho, tulipa komia! Tuossahan on paljon enemmän kuin sillon kun kävin moikkaamassa joten ilmeisesti siellä puistossa ympäriinsä todellakin puikot vaan viuhui :) Hauska oli nähdä!!!

  VastaaPoista
 3. Juu, siellä tosiaan neulottiin! Muutamia töitä palautettiin vielä sen jälkeen kun oltiin jo viimeistelty puuteos. Mä käyn joku päivä kiinnittelemässä niitä sitten lyhtypylväisiin tms.

  VastaaPoista
 4. Ilouutinen: se saa jäädä siihen!!

  VastaaPoista
 5. Oooooo kuinka hieno siitä tulikaan! Pitää tehdä pyöräretki paikalle pian uduestaan. Tää oli kyllä tosi kiva työpaja, kivaa oli osallistua.

  VastaaPoista
 6. Kannattaa käydä katsomassa ennen kuin joku keksii ruveta tuhoaan sitä. Se on kyllä tosi mahtava! Munkin on varmaan pakko käydä sitä vielä jossain vaiheessa katsomassa. Niin ja neulomassa yli jääneet neulomukset jonnekin lähiympäristöön.

  Toivottavasti jotain tän tyyppistä työpajaa tulisi vielä! :)

  VastaaPoista
 7. Vautsi! Kyllä on ihan mahtavan upea lopputulos! Voi kun oli kiva olla tekemässä tuota. Kyllä tällaisia tapahtumia pitäisi ehdottomasti saada aikaan lisää! Ja hieno juttu, että tää teos saa jäädä Alppipuistoon. Toivottavasti säilyykin paikalla pitkään.

  Bluesea

  VastaaPoista
 8. MÄ melkein arvelinkin että kukaan ei voi olla niin julma ja kylmäsydäminen että käskisi ottaa tuon pois :D Toivottavasti se nyt saa olla sitten rauhassa jatkossakin :)

  VastaaPoista
 9. Heh, mä veikkaan, että Rouva Herttainen ei osallistunut neulomiseen.... Hieman muistoja hänen neulomisistaan ;D

  VastaaPoista
 10. Oikein arvasit, rouvaa ei neulepuikot kädessä nähty :D Olisi sitä kuitenkin kannattanut yrittää :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis neulekokonaisuus. Tuollainen puu houkuttaa muutkin kuin hipit halailemaan ;)

  VastaaPoista
 12. Kunpa sitä tosiaan saisi halailla vielä pitkään eikä joku repisi heti alas. En kyllä ole käynyt katsomassa, onko vielä paikoillaan. Mutta tosiaan suorastaan houkuttelee halaamaan :)

  VastaaPoista