Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Rouva Norsis, koodarin vaimo

Hih, aiemmin mainitsin saaneeni inspiraation Musta Pekka -pelikorteista. Innostuin väsäämään ystävänpäiväksi ylläreitä eli "kortti", jota voi käyttää myöskin asusteena. Harmi vaan, että noista tuli jäätävän isokokoisia :D Ja materiaalit loppuivat kesken, joten en saanut tuon enempää tehtyä. Niin ja oli taas ongelmana löytää tyyppien osoitteita, joten loppupeleissä matkaan lähti vain neljä kappaletta.

Tässä yhteiskuva:


Ja tässä erikseen:Tämä on pienempi ja tehty heijastinnauhasta, takapuolikin kokonaan heijastinkangasta. Näitä oisi kiva tehdä lisää, mutta heijastinmateriaalit maksaa niin perkeleesti ettei vaan yksinkertaisesti kykene, harmi.


Heh, vaikken pidäkään itseäni mitenkään semmosena tasa-arvovouhottajana, rupesi kuitenkin ärsyttään Musta Pekka -korteissa se, että sillä miehen ammatilla vaan on väliä ja vaimot on sit vaan niiden vaimoja eikä mitään muuta. Äh. Minä oon ainakin insinööri, enkä mikään koodarin vaimo! Vaikka oon tietty sitäkin (tosin tuo nimitys on ehkä vähän epätarkka, mutta Musta Pekka -henkeen ei sovi viralliset tittelit) ja ylpeä siitä :D Mulla on kuitenkin myös oma ura ja elämä!

5 kommenttia:

 1. Tästäkin pelistä tai Hullunkurisesta perheestä on mun mielestä kans joku SETAn versio missä on sitten homoa, lesboa ja transuja jne. ja rikottu muutenkin noita sukupuolistereotypioita.

  Ja oma kysymyksensä on sitten kuinka tasa-arvoista on yrittää päästä siitä mustasta pekasta eroon... Mutta kai pelin nimi silti vielä on se eikä vain Pekka?

  Mut hienoja tuli :)

  VastaaPoista
 2. Hih, ihania! Ja tunnistinpa myös tuttua pitsiä. ;) Minäkin olen myös tuon SETAn version nähnyt jossain. Hauska. :)

  VastaaPoista
 3. Herttaista: Hei, oonkin joskus kuullut tuosta SETAn versiosta, mutta en ole tainnut koskaan livenä nähdä. Vois olla tosi jees :D

  Pelin nimi on nykyään Pekka-peli :D

  Sari: Juu, tuttua pitsiä ;) Loppui tosin jo :D

  VastaaPoista
 4. Noi on kyllä ihan mielettömän söpöjä! Ja heijastinhomma mahtava idea! Perusheijastimet on niin tylsiä.

  A:)

  VastaaPoista
 5. Heijastin on kyllä munkin mielestä upea. Harmi tosiaan et toi heijastinmatsku oli niin pirun kallista. Kai sitä jostain halvemmallakin voisi saada.

  VastaaPoista