Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2009

Hupparista hameeksi

Innostuin, kun Salka oli tehnyt villapaidasta hameen ja oli linkittänyt Linda Sofiaan, joka oli tehnyt hupparista hameen. Kaivoin heti kaapista tyypillisesti pyykissä lyhyeksi ja leveeksi muuttuneen hupparin, jolle on jo pitkään yrittänyt keksiä jatkokäyttöä, kun sitä tuskin kirpparillakaan kukaan erehtyy ostaan.

Barbapapalle se oli ihan hyvä.


Barbamamalle taaseen ei todellakaan. Ymmärrätte varmaan, että tämä on todellakin näillä läskeillä liian lyhyeksi kulahtanut, että voisi pitää.


Valmiin kuvailu osoittautui erittäin hankalaksi. En tajuu, miten muotiblogaajilla riittää hermot tai sitten ne vaan näyttää aina hyvältä sekä ei vahingossa laita väärää asetusta kameraan xD Ja hirveen vakavalta näytän kaikissa, missä on mun perusvirne?

Kun laitoin itselaukaisusarjatulen päälle, olin vahingossa kääntänyt kameran sisätila-asetuksen joksikin auringonlasku-asetukseksi :D :D :D


Katsokaa nyt, miten surkeelta Barbis näyttää x'D


Kyllä sä lentää osaat! (Taas auringolasku)

Kannattaa tarkistaa ettei hame ruttaannu munapussiksi ja että vetskari on ylös asti kiinni x'D Tää on suoraan sanoen härskin näkönen!


Tuli ihan kiva, mutta täytyy kyllä vielä lisätä kuminauha, että tää pysyy paremmin päällä ja vältytään munapussi-efektiltä korjailematta koko ajan hameen asentoa. Tykkään tästä, vaikka onkin vähän... no en mä tiedä. Kyllä tää kotihameeksi käy ja ehdottomasti työmatkahameeksi. Vähän kyllä tämmösistä college-vaatteista tulee ala-astefiboja.

8 kommenttia:

 1. Vitsi mä repesin tolle munapussille :D

  Jossain telkkaohjelmassa oli kans tuunattu jostain vanhasta Puma-collegesta tosi trendikäs hame. Se on se joku eko-ohjelma jossa käydään julkkisten kotona vai tulikohan ne julkut studioon, en muista. Mut ne tuunas siinä kaikkee vanhaa kokonaiseks asukokonaisuudeks ja se asu oli tosi makee!

  VastaaPoista
 2. Joo kato oon oikeesti mies ja tos pääsi vehkeet valahtaan paikoilleen xD

  Kuulostaa kivalta ohjelmalta :) Oikeesti tuunaten sais aikaan vaikka mitä hiton makeeta, kun vaan uskaltais ja osaisi tehdä :]

  VastaaPoista
 3. Ihana tuli! Kandee joo varmaan kuminauhaviritelmiä kehitellä, tai vaihtoehtoisesti joku nyöri, minkä avulla hame pysyy ylhäällä eikä munapusseja ( LOL! ) kasaannu..:)

  He, jotenkin munapusseihin sopii tuo sanavahvistus: Persarke :D

  VastaaPoista
 4. Joo tarttee se jotain tosiaan, toi matsku vielä löystyy käytössä. Vyölenkitkin vois toimia :D Toi munapussi on tosi nolo!

  persake :D

  VastaaPoista
 5. kivannäkösen sait aikaan! :) kannattaa kyl laittaa kuminauha jos ei pysy kunnol ylhäällä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :)

  Kuminauhaa tää kyllä tosiaan vaatii, laitan sen heti huomenna niin pääsen käyttään tätä mahdollisimman pian :]

  VastaaPoista
 7. Mäki bongasin ton hupparihameen ohjeen viime viikolla, ja aattelin tehä kans moisen jossain vaiheessa :) Nyt vaan ei oo mitään sopivaa hupparia jonka vois tuhota.. ehkä pitää lähtä kirppistelykierrokselle.

  VastaaPoista
 8. Laitahan sit toki kuvia aikaansaannoksestasi, jos innostut tekeen :) Mulla on onneksi se, etten malta heittää mitään pois, niin yleensä vaatekaapista löytyy joka lähtöön jotain tuunattavaa xD

  VastaaPoista