Sivut

torstai 5. helmikuuta 2009

Mitä jos tekee niin kivan neulegraffitin ettei malta luopua siitä?

Mulle kävi niin. Mutta aion kyllä tuon jonnekin ommella. Pitää keksiä paikka, jossa se saisi olla rauhassa, mutta kuitenkin näkyvillä. Mietin, että johonkon pururadan varteen ehkä lenkkeilijöitä ilostuttamaan. Lenkkeilijät tuskin alkaa repimään niitä. Mutta onko lenkkipoluilla sopivan kokoista mitään, mihin ommella? Puihin en halua laittaa, koska jotenkin ei haluisi kajota eläviin materiaaleihin.

Mutta kaikki alkoi tuosta ympyräkuviosta, jonka esittelin joskus aiemmin. Tein siihen sikana virheitä ja se alkoi tuntuun muutenkin tosi tyhmältä ja tylsältä. Päätin jättää sen kesken ja jatkaa jollain ihan muulla. Pinkkiä. Sitten innostuin tekeen vähän raitaa ja sitten se kaipasi taas violettiä. Kylpyankka (yksi harhasilmukka siinäkin, mutta ei pahasti häiritse, koska en ole perfektionisti). Sitten se kaipasi taas vähän jotain raikkaampaa. Pinkkejä ja keltaisi ruutuja! Vähän niinkuin kylppärin kaakeleita kylpyankalle. Sitten se kaipasi taas jotain violettiä. Yritin pitsineuletta, enkä taaskaan onnistunut vaikka ihan varmasti tein oikein. Sitten se näytti taas liian synkältä. Päätin alentua isoäidinneliöihin, jotka pitää sit ommella erikseen vielä osittain, kun en halunnu saumaa keskelle. Toinen pää näytti orvolta, sinne piti virkata pinkkiä röyhelöä. Sitten se näytti kokonaisuudessaan hyvältä :D

Tän nimeksi ehkä suihkunraikas, koska on kylpyankkaa, kaakelia ja nuo ympyrät menee saippuakuplista. Olkoot muut vaikka pyyheitä sit xD

Tulipa tunkkaiset värit noihin kuviin :/ Mutta jospa ulkona sit aikanaan paremmin valoa.

Tässä yritettynä levittää tasoon


Ja tässä kiertyneenä pötköksi


Pituutta sillä on melkein puoli metriä!

En tiedä yhtään, koska ehdin tuon jonnekin laittaan, sitä ei ihan nopeasti kiinnitetäkään. Enkä ole vielä jaksanut päätellä lankoja.

5 kommenttia:

 1. Ihana!

  Mua pyydettiin muistaakseen Mikkelin Kenkäveroon (hävettää kun ei muista) tekemään neulegraffiteja ja pitämään jotain esittelyä niistä. Voisin tehdä tommosen Kenkäveron savikukon, mutta en osaa. Autakko? Tekisitkö sä mulle siitä mallin ruutupaperille niin osaisin kyllä siitä matkia. Voin sitten sanoa, että tein yhteistyötä toisen neulegraffaajan kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Tottakai autan :) Jos vaan osaan. Kuinka kiireellinen aikataulu?

  VastaaPoista
 3. Entä jos ompelisit sen vaikka teidän porukoiden pihaan tms?

  a:)

  VastaaPoista
 4. Ei sitä sieltä kukaan näkis :P

  VastaaPoista
 5. Ei kiire. Kunhan eka varmistun et se oli Kenkävero. :D
  Maaliskuun lopussa se juttu olis.

  VastaaPoista