Sivut

sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Talvipäivänseisaus

Huomenna töiden jälkeen joulun viettoon kotopuoleen. Rinkka, kassit ja nyssykät pakattu, kämppää siivottu sen verran, että on sitten kiva palata takaisin jne. Enpä jaksanut itse panostaan joulutunnelmaan tänne, kun voin mennä valmiiseen jouluun kotikotiin (hitto, että odotan jo taatelikakkua!). Ainut, mitä sain aikaiseksi, oli siitä töistä saadusta metallipaperista kyhätty viritelmä, josta saan sen verran discopalloviboja, että jätän sen varmaan roikkumaan tuohon joulun jälkeiseenkin elämään. Nähtäväksi jää. Mun piti tehdä noita paljon ja eri kokoisia, mutta ylläriylläri, en tietenkään koskaan saanut aikaiseksi. Oli aika hemmetin kiireinen tämä joulukuu! (Jäi kaikki joulukortitkin tekemättä ja lähettämättä.)

Idea pöllitty Näkymättömän tytön jouluaskarteluista.

Mutta nyt siis heippahei hetkeksi aikaa.Ja älkää erehtykö luulemaan ettenkö joulun aikaankin luuhaisi netissä xD Mahdollisesti päivityksiä tulossa. Mutta mukavaa joulua kaikille kuitenkin tässä vaiheessa!

4 kommenttia:

 1. Mikä ihana radiokassi! Mistä tuommoisen saa? :D

  VastaaPoista
 2. Tuo on Cybershopista :D (ite hain ihan sieltä kaupasta, mutta netistäkin saa tilattua). Oon nähnyt muissakin paikoissa vähän vastaavanlaisia.

  VastaaPoista
 3. Onko tuo cubershop ihan hyvä paikka? haluaisin ostaa tuollaisen laukun ja pari muuta juttua netistä...

  VastaaPoista
 4. On se ihan jees, pari kertaa oon käynyt. Nettikaupasta ei mitään kokemusta, kun olen asioinut vaan paikan päällä :) Mutta en ole tainnut muuta koskaan ostaa kuin tuon laukun.

  VastaaPoista