Sivut

maanantai 29. joulukuuta 2008

Mitä tein joululahjoiksi?

Aika vähän mitään. En vaan ehtinyt! Elämä on pitänyt kiireisenä. Mutta jotain pientä kuitenkin. Tossut siskolleni Huopanen-langasta. Alkoi nyppiin tuo Huopanen, tuskin ihan heti teen siitä mitään :P Näistä tuli vähän eri näköiset, mutta oon kuitenkin tyytyväinen. Aika arpomista oli, että minkä kokoiset tulee, kun en varsinaisesti tehnyt minkään ohjeen mukaan.Ja lahjan saajan pyynnöstä kuva ennen pesukonekäsittelyä, vaikka mua tavallaan huvittaa, miksi kaikki haluaa aina esitellä Huopasesta tehdyt työnsä ennen ja jälkeen :DYstävälleni väsäsin jotain 5 vuotta sitten tekemästäni Tuhkimo-ristipistosta tollasen tyllipitsihässäkän, minkä voi sitten kiinnittää jonnekin. Tykkään tästä hirmusti!Ja yhdet nappikorviksetkin lähtivät maailmalle.

6 kommenttia:

 1. Ihania, omaperäisiä lahjoja. :)

  VastaaPoista
 2. ihanat nuo tossut. riittikö yksi kerä huopasta?

  VastaaPoista
 3. Anna: Kiitos :) Ei riittänyt yksi kerä. Toisesta jäi kuitenkin aika paljon, joten pienijalkaiselle varmaan ehkä saisikin yhdestä. Tai no en tiedä. Oon huono arvioimaan. Mutta mulla ei riittänyt yksi :D

  VastaaPoista
 4. Eksyin selailemaan blogiasi Norpan sekoitus blogin kautta. Kävin koko blogisi läpi, niin mahtavia juttuja täältä löytyi. :)

  Ihanat tossut ja kaikkea muutakin ihanaa. <3 Laitan tämän ylös seuraamiini blogeihini ja tulen toistekin viestiä jättämään.

  VastaaPoista
 5. Marja: Ihanaa, jos tykkäsit ja kiva saada uusia lukijoita tietysti :) Kiitos kehuista ja kommentista ja tervetuloa Hupsistarallaaseen :)

  VastaaPoista