Sivut

tiistai 16. joulukuuta 2008

Joulukorttisuunnittelija, hah!

Töissä havahduttiin tänään eli todella hyvissä ajoin, ettei meillä ole joulukortteja läheisille yhteistyökumppaneille! Olivat lyöneet viisaat päänsä yhteen ja päättäneet, että mä voisin tehdä. No, mä sit tein. Ajattelin, että tasolla ei voi olla kauheesti väliä, jos ne oikeesti on sitä mieltä, että tehtävä lankeaa mulle.

Tuollainen tuli. Testasin miehelläni, tajuaako hän mitä siinä on olevinaan :D Eli ketjuttuneista sauvabakteereista muodostuneet tonttu ja poro ja jotain härpäkettä. Taustakuva on mikroskooppikuvaa eräästä bakteerikannasta. Pyöreä muoto viittaa mikroskooppinäkymään sekä petrimaljoihin.Ja siis selvennykseksi, että olen töissä alalla, jossa käsitellään pöpöjä. Eli insidejuttua, kuten käsittääkseni aiemmatkin kortit.

6 kommenttia:

 1. ihan mahtava :) mä ainakin repeilisin jos tuommoinen tipahtaisi laatikosta, hihhii.

  VastaaPoista
 2. Voi jummi, noita kelpaisi postilla lajitella =)

  Sini

  VastaaPoista
 3. Hih, posteljoonien harmiksi nää taitaa mennä suurimmaksi osaksi sisäisen postin ja erilaisten kuljetuspalveluiden kautta.

  VastaaPoista
 4. Wau :D Ja oikeasti, mä olisin itse otettu, jos mua pyydettäisiin suunnittelemaan meidän firman joulukortit :D

  VastaaPoista
 5. Salka: mä olin kyllä tosi otettu :D Mutta tommosista kunniatehtävistä tulee kauheesti paineita. Pomo oli ainakin todella tyytyväinen tuohon, joten en voi kuin olla todella ylpeä itsestäni :D

  VastaaPoista