Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Norsis on Tour - Ou u

Olin viikonlopun rakkaassa Oulussa anopin synttäreillä. Pitihän sitä sinnekin graffiti saada! Ja eilen tein myös miehelleni Kärppä-lapasen, mutta jotenkin onnistuin tekeen "peukalo keskellä kämmentä" (ei ollut mitään ohjetta ja päästä ei sit kannata ruveta tekeen lapasta, muistan jatkossa), joten se tuntuu inhottavalta kädessä. Teen paremmalla ajalla uudet. Pääasia, että oli koko ajan kudin kädessä, niin ei tullut kiusallisia "onkohan sulla tylsää, tässä oisi lehtiä ja telkkarikanavaakiin saat vaihtaa" -tilanteita. Minä kyllä viihtyisin silti ihan vaan olemallakin :]

Palanut L-kirjain oli jotenkin sympaattinen :] Minä yleensä vastustan kotimaan lentoja (jo ennen kuin ilmastonmuutoshössötyksestä tuli muotia, mä oon ajatellut näitä asioita aina!), mutta perjantain iltavuoro ei paljoa antanut vaihtoehtoja. Takaisin tultiin tietysti junalla.


Koira oli välillä mustasukkainen mun neulomisesta, mutta kyllä multa huomiota hänellekin riitti!


Neuletöhrinnän kohteeksi joutui Ainolan puistossa (Oulu) oleva pömpeli.
Graffiti tällä kertaa aina oikein -neuletta laiskuussyistä ja noissa Kärppien väreissä, koska muuta lankaa ei ollut mukana.


Kärppä-lapasen "ei näin" -versio oululaisessa maisemassa. Toki tuotakin käyttää voi, mutta on vähän kiertävän tuntuinen kädessä.

2 kommenttia:

  1. Tuli ekana sellanen mieleen et mikset tehny toripolliisille jotain graffitia :D

    VastaaPoista
  2. No ei sitä voi sotkea :D Mun piti kyllä tehdä graffiti, jossa on Toripolliisi, mutta en ehtinyt! Harmittaa pirusti!

    VastaaPoista