Sivut

keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Varmasti syksyn trendikkäin pipo

Sen on pakko olla syksyn trendikkäin, sillä onhan se malli pöllitty ihan häneltä itseltään, Suomen suosituimmalta tyylibloggaajalta; Colour me!:n Ia:lta. Saan varmaan vähän pisteitä kuitenkin siitä, että ostin langan ennen Iaa ja lisäksi oisin joka tapauksessa tehnyt tuollaisen myssyn, mutta idean tehdä sen puolipylväillä normaalien kiinteiden silmukoiden sijaan, tuli pöllittyä.

Tämä valmistui sairaslomani aikana. Tai itseasiassa se valmistui muutamassa tunnissa. Vähän niinkuin vanhoina hyvinä aikoina oli aina Provinssirockin jälkeinen sairasloma, nyt samainen äkillinen kuume jonkin tosi hauska jutun jälkeen iski. Tällä kertaa sen aiheutti hääni ja todennäköisesti juurikin se hirvittävä univelka. Nyt on ainakin tullut nukuttua.

Kuumeilusta johtuen kuvia ei ole otettu värikkäiden vaahterien alla, vaan omalla parvekkeella tukka ja naama laittamatta. Yöpaidan sentään vaihdoin normaaliin.

TYKKÄÄN!!!Tein siitä ison, jotta kampaukseni mahtuu sisään myös. Mulla kun ei oikeastaan ikinä ole tukka auki ja se tuottaa ongelmia useiden päähineiden kanssa.

6 kommenttia:

 1. Ihana ja todella kivoja kuvia:)! Minäkin olen alkanut haaveilemaan myssystä..:)

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Mä tykkään kauheesti myssyistä, mutta ihan liian liian liian usein viipotan paljainpäin pakkasessa :/ Jospa siihen tulisi nyt muutos! Kun on niin paljo uusiakin mösiä.

  VastaaPoista
 3. Oi että tuo on kyllä ihana, jospa jopa minä onnistuisin tiukasti ohjeita noudattaen värkkäämään jonkinnäköistä myssyä... tai sitten marssin vaan kauppaan? (;

  VastaaPoista
 4. No tuo on kyllä joku helpoin virkattava ikinä heti patalapun jälkeen, joten rohkeasti kokeileen vaan :)

  VastaaPoista
 5. voi kuinka täydellinen pipo ! värikin sopii sulle kuin nakutettu: )

  VastaaPoista