Sivut

torstai 16. lokakuuta 2008

Diipadaapa-merkintä

Heipä hei!

Jotain kirppari- ja kirjastosaaliita vaan, ei mitään valmiiksi saatua.

Muistaakseni en ole täällä vielä maininnut, että tuossa jossain vaiheessa syksyä löysin kirpparilta taas puhelimen eli puhelinlaukkua mahdollisesti tulossa taas, kunhan löydän sopivan laukun siihen :)

Ja sitten tässä ihan lähiaikoina kirpparilta bongaamani kangas, joka on niin ihana, etten tiedä, maltanko siitä mitään edes tehdä. Se on kait kappaverho tai kaitaliina, ei oikein tiennyt sen myyjäkään :D Mutta paksua kangasta ja ihana!Ah ja nappeja, aina nappeja! Nuo bongasin tänään.Tänään myös palautin kirjastoon lähes ikuisuuslainassa olleen "Hip Hats and Cool Caps" -kirjan, jonka inspiroimana tein sen yhden pipon. Samalla vilkaisin nopeasti kässähyllyn läpi ja löysin "Pretty in Punk - 25 Punk, Rock and Goth Knitting Projects" :D Tosin tuskin lähden mitään neulomaan tuon kirjan innostamana, mutta ei sitä koskaan tiedä X) Tosi makeitahan ne oli, ei vaan ihan mun tyylisiä enää tällä iällä.

4 kommenttia:

 1. Hitsi osaisinpa taiteilla puhelimesta laukkua itte! Ja hei tunnustusta blogissani sulle...:)

  VastaaPoista
 2. Ah, ihanalta vaikuttava kirja. Pitaisikohan hankkia ja verestaa ruosteiset ja olemattomat kasityotaidot. Juuri "talla ialla" tuollaisia pitaisinkin ; )

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kangas samalta kuin yksi ikean kangas: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80129056

  Se ei vain ole mitenkään paksua tms. Olisikohan Ikea törkeästi vain ripannut vanhan kuosin?

  (ja joojoo, on ihan normaalia osata Ikean tuotteet ulkoa (; )

  VastaaPoista
 4. Caramelo: Hih, kiitos!!! :) <3

  Twisted: Kannattaa hankkia jostain käsiinsä :D Oli kyllä makeita ohjeita.

  Nappi: Se vaikutti paksummalta, kuin keskiverto Ikea-kankaat, mutta toisaalta se oli kyllä kaksinkertaista, joten taitaa se kyllä olla Ikeasta. Ihan saman näkönen nimittäin :D Ikeassa on kyllä ihania kankaita ja niin ihanan halpoja!!! No mut hyvä, koska sitä voi sitten käydä ostamassa lisää, niin voin tehdä tuosta jotain X)

  VastaaPoista