Sivut

keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Alku aina kankeaa

Idea on pyörinyt omassa päässä jo pitkään ja nyt kun tuli ehdotus muualtakin niin päätin perustaa erillisen blogin näpertelyilleni! Tämä ei ole mikään mamma-neuleblogi, vaan projektini ovat milloin mitäkin. Jotkut tykkää, jotkut vihaa, joidenkin mielestä ne vaan on NIIIIIIIN mun näköisiä (en tiedä, onko se sitten positiivista vaiko negatiivista, heh). En vaan tiedä, mistä aloittaisin ja onko epäsoveliasta esitellä joitain vanhempia tuotoksia. Pelkään, että julkaistuani tämän blogin, innostus laantuu. Mutta kai tämä jo rutiinilla menee tämä tämmöinen bloggailu ja tuotoksia tulee valmiiksi kausittain eli joskus ihan hirveesti ja joskus ei niin yhtään mitään pitkiinkään aikoihin. Mutta katellaan!

Niitä viime aikaisia juttuja on esillä Flickrissä. Osoite tuossa sivupalkissa ja siinä ne kuvatkin näyttää iloisesti pyörivän.

6 kommenttia:

 1. Hihih, ja nyt kun katsoin alaspäin niin ihan hyvä etten tohon uusimpaan kommentoinut että hassua että nyt vasta löysin blogisi (vai olenko jo niin väsynyt etten muista että kirjoitin niin), kun se onkin upouusi. Lisäsin heti blogilistalle suosikiksi!

  VastaaPoista
 2. Kävin katsomassa tuolla toisaalla noita sun väkerryksiä ja täytyy sanoa, että olet kyllä taitava! Aivan ihania ja hauskoja juttuja. Oletko koskaan myynyt niitä? Mä olisin ainakin valmis ostamaan heti muutamat sieltä pois :) Ja tuskinpa olen ainoa.

  Kyllä mun mielestä voi blogiin laittaa esille vanhojakin juttuja. Miksei voisi? Tuskinpa täällä mitään sääntöä on, että vain uudet tuotteet sallitaan ;)
  Itsekin olen blogin perustamista miettinyt ja mitä enemmän näitä blogeja katselee, sitä enemmän haluaa laittaa oman pystyyn. Mutta en mä ainakaan vielä... Kaikenlaisia epäilyksiä on. Kuka muka kiinnostuisi mun jutuista jne.

  Heh, musta taisikin tulla heti sun blogin vakioseuraaja, kun jokaiseen asiaan näemmä kommentoin!

  -Koo

  VastaaPoista
 3. Olen mä joitain myynyt ja jotkut (esim se PSP-tyyny) oon tehnyt ihan pyynnöstä tai siis "tilauksesta". Mutta lähinnä kavereilleni ja kaverien kavereille oon myynyt ja hinnat lähinnä siten, että materiaalikustannukset saan takaisin. En kehtaa pyytää isoja summia. Oon joskus miettinyt, että voisi kyllä jotain koittaa myydäkin, kun nykyään tää menee aika pitkälti siihen, että lahjoitan ne, mitä en pidä itse.

  Mä olen kirjoittanut nettipäiväkirjaa (en kutsu sitä blogiksi, koska se tosiaan on niin päiväkirja) suljetulle porukalle jo viiden vuoden ajan. Siellä olen tekemisiäni esitellyt ja sitten yksi lukijoista ehdotti, että tekisin näistä julkisen blogin ja itse olin miettinyt pitkään samaa joten tartuin härkää sarvista!

  Lukijoiden eteen saattaa joutua tekeen vähän pr-työtä, mutta yllättävän helposti sekin taitaa nykyään käydä. Kiva, että on tullut lukijoita :)

  VastaaPoista