Sivut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Hug me later -tyyny

Tässä viime viikkojen aikana norjalaisneulojat Arne ja Carlos laittoivat pystyyn karanteeniyhteisneulonnan, sillä heidät oli määrätty karanteeniin matkan vuoksi. He julkaisivat joka päivä uuden tilkun ohjeen blogiinsa ja joka päivälle oli myös video Youtubessa. Karanteenin jälkeen homma vaihtui eristäytymiseksi, tilkut päivittyivät edelleen, videot eivät. Sillä kyllä, karanteenin aikana toinen antoi positiivisen testituloksen. Voi kurjuus näitä aikoja.

Mutta tyyny tuli valmiiksi. Siinä on toivoa keväästä ja kesästä kukkien, perhosten ja lintujen muodossa, kehoitus halata myöhemmin, muistutus rakkaudesta ja jopa "nalle ikkunalla"


Neuloin palat 3,5 mm puikoilla 7 veljestä -lankojen (ja vastaavien) jämistä.


Toivottavasti voitte hyvin! Te kaikki lukijat siellä!

6 kommenttia:

 1. On kiva tyyny ja hauskoja kuvioita muistona tästä aika rankasta ajasta. Olisi enemmänkin aikaa eristyksissä neuloa, mutta ei oikein huvita aina.. Onneksi on säilynyt terveenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei aina huvita minuakaan neuloa nyt poikkeusoloissa, jotenkin se on kivempaa normaalissa elämässä, mutta kyllä sitä silti tulee neulottua nytkin. Kuten näkyy :D

   Poista
 2. Kiva muisto tuo tyyny tästä kammottavasta korona-ajasta.

  VastaaPoista
 3. Mua rupes houkuttamaan tämän tekeminen, mutta osaisinkohan neuloa kuviota tasona?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se sen vaikeampaa ole, hitaampaa ja työläämpää vain :)

   Poista
 4. Mä aloitin näiden palojen teon vasta kolmannen viikon lopussa, mutta eihän se haittaa. Nyt on puikoilla 11. pala. Sen verran tylsä ihminen oon, et muutama pala ei miellytä silmää yhtään joten ne korjaan jollain, en tiedä vielä millä. Seurasin monta päivää sun tekemiä paloja ja sitten se inspis jostain nousi, mukavaa hommaa ja jäähän koronasta tosiaan muisto näinkin :) Hieno tyyny!

  VastaaPoista