Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2018

3-vuotiaan saapassukat päiväkotiin

Yhteistyössä: Kaupunkilanka / lanka saatu somenäkevyyteen

Nyt on tyttärellekin saapassukat päiväkotiin neulottu, joten varusteet on kunnossa ja kylmät sadeilmat eivät pääse yllättään.


Sain Kaupunkilangalta heidän uusia kimaltavia paksuja sukkalankojaan ja ekana puikoille pääsikin astetta bling blingimmät saapassukat. Kimalle onkin tarpeen, sillä nämä 3-vuotiaat ovat välillä kyllä melkoisia sottapyttyjä. Nämäkin housut olivat vielä tunti sitten aivan puhtaat ja nyt kun kuvia alettiin ottaan, lahkeisiin oli jo ehtinyt ilmestyyn kaiken näköistä ja väristä töhnää. Mutta kun laittaa kimallesukat jalkaan, se vähän neutraloi yleisfiilistä, eikö?


Pätee myös likaisiin saappaisiin ja kuraiseen sadetakkiin.


Vähän glitteriä päälle ja menoksi!


Lanka: Kaupunkilanka Pyynikki
Puikot: 4 mm
Malli: ihan vain hatusta heitetty sukka resorikikkailulla ja tiimalasikantapäällä. Koristeeksi kiinnitin neuleen sekaan ohuet hand made -lätkät tuomaan vähän lisää korumaista fiilistä.


8 kommenttia:

 1. Nyt neidin kelpaa saapastella ja esitellä hienoja sukkiaan. Nuo resorit on kivat, tykkään.

  VastaaPoista
 2. Jee bling blingiä se olla pitää 😉
  Ihanat nuo paikat polvissa! Puput katselevat toisiansa.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköiset sukat, nyt tiedän millaiset ovat crocs saappaat, kivat. Vilkkaat tenavat eivät leikin hurmiossa ajattele ja katsele tahroja, ne ovat meidän äitien huoli. Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crocsilla on erilaisia saappaita, mutta tää on tosiaan niiden yksi malli lasten saappaissa. Pienenkin lapsen on helppo vetästä ne jalkaan noista kahvoista. Ja ei tosiaan pienten tarvitse tahroja miettiä, kyllä pyykkikone pesee :)

   Poista
 4. Ihanat sukat ja tä lankaa täytyisi testata, kimalle on aina hyvä 👌✨

  VastaaPoista