Sivut

torstai 30. marraskuuta 2017

Kahvilavinkkaus VantaaltaKävin tänään ennen iltavuoron alkamista neulomassa hetkisen Tikkurilassa Vernissaan avatussa uudessa kahvilassa, Kahvi Charlotassa. Nyt on jo vähän koleat ilmat jäädä puistoon neuloon, jos on käynyt asioilla ja jää hölmö luppoaika ennen työvuoron alkamista. Luulen, että jatkossa taidan tulla vähän tarkoituksellisestikin silloin tällöin liian aikaisin iltavuoroon, jotta voin mennä hetkeksi istuun Charlottaan, ottaa ikkunapaikan ja katsella Tikkurilankoskea ja juoda murokulhosta kaakaota.

Tämä kahvila on ollut Vernissan tiloista vasta lokakuusta asti, joten aika uusi juttu siis. Lounastakin sieltä olisi saanut, pitänee joskus testata.

Niin ja kuulemma sinne voi mennä myös koirien kanssa. En ole vielä ihan varma siitä, että mikä on mielipiteeni asiasta,  mutta kai se vain hyvä on, että koiraihmisillekin on kahvilansa. Kunhan ei vaan mun ruuassa törrötä koirankarvoja. Terveisin elintarvikehygieniahysteerikko (ammattitauti, en voi sille mitään, en pysty hiljentään sisäistä terveystarkastajaani, vaikka haluaisin, sillä onhan koirat toki kivoja ja söpöjä).Kuivemmalla ja lämpimämmällä ilmalla sitten terassille!

7 kommenttia:

 1. Jos meilläkin menee iltavuorot samassa synkässä, niin joskus kahvilatreffit ennen duunia 😍

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi! Tämä suositus tuli viikon myöhässä... No, pitää ottaa vahinko takasin seuraavalla kerralla, kun kuitenkin siellä suunnalla liikuskelemme säännöllisen epäsäännöllisesti. Sinut tunnetaankin meidän perheessä nimellä Vantaan reissaaja, sen verran on lasten kans koluttu sun suosittelemia retkikohteita :) Iso kiitos niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerralla sitten! Tosi kiva kuulla, että reissujutuista on ollut hyötyä :)

   Poista
 3. Mahtavat kuvat, upea koski.
  Tuonne tarvii tehdä treffit ku seuraavan kerran sinne asti tulen, näyttää oikein mukavalta paikalta.
  En tykkää koirista kahvilassa, ravintolasta puhumattakaan.

  VastaaPoista
 4. Onpa kivan näköinen paikka. Harmi, kun niin kaukana :)

  VastaaPoista
 5. Muakin vähän epäilyttää koirat (tai ihan mitkä tahansa muutkin eläimet) kahviloiden ja ravintoloiden sisätiloissa. Kesäterasseilla ymmärrän ne kyllä, mutta allergisen puolison kanssa voisi mukava kahvittelu-/lounashetki päättyä ikävämmin, mikäli karvakavereita kovinkin tiuhaan paikassa käy.

  Muutoin vaikuttaa kyllä mukavalta paikalta!

  VastaaPoista