Sivut

maanantai 19. lokakuuta 2015

Tiimipipot ja messulippuarvonnan voittaja

Halusin välttämättä yhteiskuvan minusta ja lapsista kun kaikilla oli ihanat jämälankaiset merinovillapipot päässä. Ja kaikilla siniset ulkovaatteetkin. (Mun ja jäbän pipot esitelty aiemmin täällä ja vauvan myssy täällä.)---

Arvoin juuri satunnaislukugeneraattorilla voittajat Kätevä & Tekevä -messujen lipuille ja lipun saavat seuraavat henkilöt:


ja


Laittakaahan sähköpostia minulle sivupalkissa näkyvään osoitteeseen niin saadan sisäänpääsyhommat messuille hoidettua :)

10 kommenttia:

 1. Kuinka suloista! Kaikki ihan messissä pipot päässä! :-)

  VastaaPoista
 2. Iloisia kuvia ja pipoja. Ja voi miten tyytyväinen ilme vauvalla ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot pipot! Mä en ole oikeastaan ikinä neulonut mitään. Oikean ja nurjan silmukan muistan jotenkuten. Mutta. Haluaisin oppia! Osaatko sanoa kuinka paljon silmukoita pitäisi luoda päänympärykselle 58 cm? Ja miten noi kavennukset tehdään?

  -Terveisin blogiasi ihaileva tumpelo-Anna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan mahdoton kysymys sillä se riippuu täysin langan paksuudesta, puikkojen koosta ja sun neulekäsialasta :) Suosittelen siis etsiin valmiin ohjeen ja tekeen ensin mallitilkun ja laskeen siitä silmukat. Just siksi mäkin tein muka itselleni pipon mutta siitä tulikin sopiva 3-vuotiaalle lapselleni ;)

   Poista