Sivut

tiistai 22. syyskuuta 2015

Toinen löytöretki

Jos löytöretki sopi erinomaisesti loppuraskauteen jossa vilkasta lasta pitää ulkoiluttaa vaikka itse jo on melko liikuntarajoitteinen, sopii se näppärästi myös tähän pikkuvauva-aikaan jos vain valitsee kohteet siten että ne on vaunujen kanssa saavutettavissa.


Edelliskerrasta tutut käpy ja kivi olivat edelleen mukana, mutta lehtien suhteen olin monipuolisempi, viimeksi kun oli vain vihreä ja keltainen lehti, nyt alettiin meneen jo lajikohtaisiin vaihteluihin. Onneksi oltiin jo aiemmin bongailtu vihreitä tammenterhoja niin tiesin että niitä on löydettävissä (eivätkä ole vielä ruskeita). 

Suuri virhe oli se että aloin piirtää kuvia ja kohkaan löytöretkeä liian aikaisin joten lapsi juoksi ympäri kämppää kiljuen riemusta löytöretkelle lähtemistä vaikka itse olin ajatellut että mennään sitten parin tunnin päästä. Ei auttanut, oli pakko lähteä heti. Viimeksi siis olin tehnyt etukäteen ja paljastin asian vasta H-hetkellä. Se lienee varmempi tapa.

No, löydettiinkö kaikki?


Juu, lähestulkoon! On muuten tuo 8 kohdetta ihan riittävä, näistäkin meinasi jo keskittyminen herpaantua lopussa vaikka alussa olikin niin huisin innokas etsijä. Hevoskastanjan piikkipallot olivat niin korkealla ettei saatu semmoista käsiimme.


Otettiin sitten vain kuva, siellä niitä on.


2 kommenttia:

  1. Ihana idea tuollainen löytöretki! Pitääpä kokeilla tuolle meidänkin taaperolle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tää on ihan mielekästä aikuisellekin jos hiekkalaatikolla istuminen alkaa jo kyllästyttään.

      Poista