Sivut

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Miniloma Tampereella

Blogiyhteistyö: Holiday Club

Tuossa jo Pikku Kakkosen leikkipuistoa hehkuttaessani mainitsin että oltiin Tampereella vähän pidempään kuin aiemmin suunniteltu leikkipuistohengaus sillä Holiday Club kutsui meidät pariksi yöksi kylpylähotelliinsa Tampereen Lapinniemeen. Lähdettiin jäbän kanssa perjantaiaamuna EB:llä liikenteeseen mikä siis oli todella eksoottista ottaen huomioon meidän junafaniutemme. En voi kuin ihailla tuota lapsen kykyä matkustaa julkisilla sillä muuten nyt ollaan kesäloman aikana kärsitty todella voimakkaasta rajojen etsimisestä ja karkailusta mutta bussi- ja junamatkoihin tämä ei onneksi vaikuta vaan matka taittuu entiseen tapaan leppoisasti maisemia katsellen.


Karkailusta puheen ollen, ollaan taas otettu käyttöön valjasreppu. Vuoteen ei sitä ole tarvinnut kaivaa esiin mutta nyt taas ja on kyllä mahdottoman hyvä kapistus, en voi kuin suositella erittäin lämpimästi. Mieluummin lapsi valjaissa kuin auton alla. Suostuu sitä kuitenkin onneksi pitään vaikka se onkin vähän rangaistusmielessä nyt otettu käyttöön kun muuten ei pysy kädessä kiinni vaaranpaikoissa. Toivottavasti tämä vaihe menee nopeasti ohitse, ainakaan ei olla periksi annettu sille että karkailu olisi muka ok. (ja hei, raskausvatsahissinpeiliselfie!)Mentiin tosiaan heti ensimmäiseksi Pikku Kakkosen leikkipuistoon josta jo kirjoitinkin. Tämän jälkeen ihmeteltiin pitkä tovi Tammerkoskea ja siirryttiin vohvelikahvilaan syömään. Terveisiä Jennalle joka minut tähän paikkaan aikoinaan tutustutti!
Olin sekoittanut jostain syystä Vapriikin ja sen toisen alueen missä on Plevnakin joten käveltiin vähän kierron kautta mutta ei se mitään, nähtiin hienoja juttuja ja lapsi nukahti rattaisiin. Sain rauhassa mennä ihan ikiomien intressieni mukaan ja käydä Postimuseossa ja ostin viimein sen museokortinkin! Käytin siihen kasan kulttuuriseteleitä joten tuntui aivan tuplahyödyltä.

Mies oli lähtenyt töiden jälkeen ajeleen Tamperetta kohti ja mekin siirryimme lapsen kanssa hotelliin jossa meitä odotti aivan mielettömän upea järvinäköala huoneen parvekkeelta kymmenennessä kerroksessa! Ihan siinä kyllä jo tuntui kuin ulkomailla olisi. Musta tuntuu siltä kyllä tosi herkästi aina, turha edes lähteä minnekään kauemmaksi! Tampereen kylpylästä on kyllä hyviä muistoja, mun polttareissa yövyimme siellä upeassa kaksikerroksisessa huoneistossa 7 vuotta sitten. Tuntuipa oudolta kirjoittaa 7 vuotta sitten mutta niin hiton kauan siitä on!

Pienen lapsen kanssa kylpylähotellit on kyllä aivan parhaita! Uimahallit on kivoja toki myös mutta pakko myöntää että niissä tulee herkästi aikuiselle kylmä siellä ihan pikkuisten altaassa vaikka miten yrittäisi olla aktiivinen. Ja kylpylät on aika kalliita että viitsisi ihan pikkunaperon kanssa erikseen lähteä kovin usein kun ei siellä tuntikausia vielä viihdytä. Kylpylähotelli on siis loistava ratkaisu jos on joka tapauksessa menossa hotelliin. Ollaan päädytty monesti siihen ratkaisuun sukuloidessamme Oulussa. Voi käydä pulikoimassa vähän kerrallaan ja pysyä lämpimänä ja mahdolliset suihkuraivaritkin voi siirtää sinne omaan huoneeseen yleisen pesutilan sijaan kun vaan kietaisee kylpytakin päälleen. Niin tehtiin nytkin.

Uinnin jälkeen iltapalaksi vetäistiin pizzat hotellin Classic pizzassa ja kyllä sitten uni maistui.
4 kommenttia:

 1. Kylläpä siellä onkin ollut hienot maisemat hotellihuoneesta! Ja muutenkin varmasti kiva kokemus koko perheelle.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun viihdyitte tuossa hotellissa. Itse vietin kokousviikonlopun siellä vaikka asun Lempäälässä eli noin 20 km päässä tuosta hotellista. Sinne voisin mennä uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva hotelli ja varsinkin näin kesällä, kylpylän puolelle kun piti kuitenkin kävellä ulkokautta.

   Poista