Sivut

tiistai 30. kesäkuuta 2015

6 / 15

Kesäkuussa kesälomani loppui, töihinpaluu oli raskasta, todella raskasta mutta päivä kerrallaan on selvitty. Vielä ollessani lomalla, saapui äitiyspakkaus taloon, käytiin viikonloppulomalla Tampereella (Koiramäki!!!) ja päiväretkellä Forssassa. Muutamat lapsen kaverisynttäritkin juhlittiin ja pitkästä aikaa neuloin. Värjäsin harsoja ja vauvanvaatteita, päällystin vanhan sitterin tilkuilla, aleshoppailin ja ostin vauvalle Love to dream -kapalopussin ja harjoittelin rengasliinan ja trikooliinan käyttöä. Juhannuksena lapsi sai ajella sähköautolla ja kesäkuun huipuksi käytiin Muumimaailmassa. Raskauden toinen kolmas vaihtui viimeiseksi kolmanneksi.


Neulottu:

Ommeltu:

Virkattu:

Tuunattu:

3 kommenttia:

 1. Olen menossa käymään eteläpohjanmaalla lomailemassa ja kaipaisin vinkkejä missä käsityömestoissa kannattaa käydä. Itselle ei tule mieleen muuta kuin Kauhavan kangasaitta, joka taitaa nykyisin olla lankava nimeltään... Olisiko sinulla hyviä vinkkejä minulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhajoella Lankatalo Tapion kauppa on mun ihan kantispaikka! Mielettömän iso lankakauppa joka myy myös Dropsin lankoja. www.lankatalo.net

   Muista en oikein tiedä.

   Poista