Sivut

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Parasta just nyt

Oi mutsi mutsi haastoi minut tekeen parasta just nyt -listan. Olen yleensä tosi laiska osallistuun haasteisiin mutta jotenkin musta nyt tuntuu että tarvitsen todella positiivisuushaasteiden tapaisia asioita koska mieli vetää väkisinkin sinne "kaikki on paskaa paitsi kusi" -puolelle.

Joten, parasta just nyt:

ON SUNNUNTAI! On viikoloppu, saa nukkua. Ja voi pojat että olenkin nukkunut. Lakanat ryppyyn. Näillä unilla jaksaa uutta työviikkoa ainakin sinne maanantain puoliväliin saakka.


Huomenna rv 14+0. Pieni lupaus energisestä ja hehkuvasta keskiraskaudesta (in my dreams!).


Pystyn taas neuloon, kuvotus on kadonnut.


Uusi, isompi, rinkka ja 8 viikon päästä koittava kesäloma!


Kevätmusiikki!!! Keväällä on ihan pakko aina kuunnella Tehistä ja siitä tulee niin hyvä fiilis.


Mikä sinusta on parasta just nyt? Ota toki haaste vastaan ja postaa aiheesta :)

12 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja kuvio neuleessa, mitä siitä tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teet kyllä ihan uskomattoman tasasta kirjoneuletta! Itse nuo samat pöksyt tikuttaneena en voi kun ihailla. Tosin, ne olikin kyllä ensimmäinen kirjoneuletyö sitten.. öö.. ala-asteen? Nyt saattais tulla mullekin jo paremmat. :)

   Poista
  2. Joo, jos mä teen kirjoneuletta tasona, se on kuin mankelista vedettyä. Mutta auta armias jos yritän pyörönä, ihan kauheeta jälkeä!!! Tuo on kyllä tosi tasaista mutta on myös sitten aika tönkköä, paksummat puikot olisivat olleet parempi housujen käytettävyyden kannalta joskin siinä olisi saattanut ulkonäkö kärsiä. Noh, saas nähdä mitä tulee!

   Poista
 2. Aaaa jes tuo tehosekoitin. Löytyy myös itteltä nuo kaikki levyt :) Parasta just nyt on tunne ja odotus keväästä.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen ja varsinkin -värinen tuo uusi rinkka.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sun rinkka. Luin aiemman postauksen vanhasta rinkasta ja nyt olismukava kuulla lisää tuosta sinun uudesta rinkasta ja käyttökokemuksia. Lähinnä mistä löysit, onko ollut niin hyvä kuin vanha rinkka ja miksi juuri tuohon päädyit. Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa partiolainen, retkeilyvarusteista, neulomisesta ja ompelusta kiinnostunut lukija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttökokemuksia ei vielä ole koska en ole vielä tehnyt mitään reissua ilman autoa että olisin sitä tarvinnut. Rinkka on kuitenkin Osprey Xena, 85 litraa ja tilasin sen ulkoilukauppa.comista.

   Päädyin siihen koska se tuntui olevan äkkiseltään ainut mikä täyttää mun kaikki kriteerit eli yli 170 cm naiselle suunnattu, yli 75-litrainen ja jonkin muun värinen kuin musta tai vihreä. Muilla merkeillä naisten rinkat olivat säälittävän pieniä mun tarpeisiin ja miesten rinkat ruman värisiä.

   Kesällä varmasti olisi sitten jo käyttökokemuksiakin jakaa :) Nyt en oikein osaa sanoa tuosta mitään muuta kuin että on iso ja punainen :D

   Poista