Sivut

torstai 26. kesäkuuta 2014

Värssyveturi ja muita junajuttuja

Taannoin blogini lukija otti yhteyttä ja kysyi onko meillä jo aikoinaan VR:n 150-vuotisjuhlan kunniaksi tehty Värssyveturi-kirja sillä hän oli nähnyt niitä loppuja jaettavan ilmaiseksi lipunmyynnissä. What what what!?! Ei ollut mutta nyt on sillä hän tosiaan oli ystävällisesti ajatellut meidän junafania ja lähetti meille kirjan. Suurkiitos vielä! :)
Kirja pääsi heti muiden rakkaiden junatavaroiden iloiseen joukkoon. Vielä ei lapsi ihan lämmennyt tälle mutta uskon että tämänkin kirjan aika vielä tulee. Äiti itse on ainakin innoissaan!


Meillä olikin jo entuudestaan niistä 150 v -juhlatuotteista se VR:n värein ja logoin varusteltu Brio-juna (sitä muuten myydään myös Rautatiemuseossa, olen nähnyt). Muuten aika pitkälti kaikki coolit jutut on hankittu Rautatiemuseosta. Kuten tuo lähijunapalapeli, junanlähettäjän (karkki)keppi, junakirja ja lakki (joka on tosin vielä ihan liian iso, kokoa 54).


En tiedä ollaanko Rautatiemuseoon menossa nyt kesälomalla mutta kaikenlaista muuta juniin liittyvää aktiviteettiä on kyllä suunnitteilla! Joten varautukaa, junajuttuja on tulossa!
Jee!!!

2 kommenttia: