Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Jäbän kevättakki käytössä

Jotta voin tehdä mahdollisimman monta postausta Suomen rautatiemuseosta, jossa käytiin tänään, olematta kuitenkaan junabloggaaja, naamioin tämän ensimmäisen jäbän farkkutakin in action -esittelyksi. Ja jotta voin laittaa tosi paljon kuvia, esittelen samalla myös trikoopipon jolle tein eteisessä 2 min ennen lähtöä tupsuvekottimella tupsun.

Muuten takki on tosi hyvä mutta hihat ehkä aavistuksen verran liian pitkät. Joka kuvassa kummittelee nuo tyhjän näköiset kädet.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno takki. Ja pipo ja tupsukin.:-)

  VastaaPoista
 2. Voi jukra miten suloinen jäbä! Mainiot kamppeet on hällä.

  VastaaPoista
 3. No, nyt on sitten kaksi junamuseon superkäyttäjää kierrätysfarkkutakeissaan liikenteessä :). Ties vaikka kohtaavat raiteilla joskus. Olet hienosti käyttänyt noita taskuja takissa. Jos haluat, niin käy vilasemassa HommaHuoneen farkkutakki :)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä suloisuus :´) Ihana takki ja pipo!

  VastaaPoista
 5. Mahtavan hieno takki ihanalla ipanalla! Mäkin tein aikoinaan muksuille takkeja - ja tarkoituksella yleensä liian pitkät hihat. Hihat käärittiin aluks kaksinkerroin ja tsädääm, ennen kuin huomaskaan, niitä sai jo avata pitemmäks. Moni takki olis just hihoista jäänyt pieneksi ilman sitä kasvunvaraa :). Joskus tein ihan älypitkät resorit, jotak antoi tosi hyvin kasvunvaraa.... ja muistan semmoisenkin tapauksen, että kangastakin hihaan viritettiin joku kumilenkki ( tai hiuslenksu/donitsi), niin se kuristi hihan sopivammaks ilman paksua taitetta. Olipahan sekava sepustus, mutta näin meillä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin jätän suosiolla hihat lyhentämättä kun takissa on muutenkin kasvunvaraa niin eipä jää hihat ekoina lyhyiksi!

   Poista