Sivut

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Että näin

Mikään ei oikein suju -fiilis jatkuu. Olin ajatellut kuvaavani käytössä pojan pipon, minkä ompelin omasta vanhasta t-paidastani, mutta erinäisten vastoinkäymisten vuoksi (onneksi haalari oli likaa hylkivä kun esim nostin mahalleen kuralammikkoon lentäneen lapsen pystyyn, tosin pipo oli tässä vaiheessa jo poissa pelistä muutenkin) päädyinkin kuvaamaan varapäähinettä minkä improvisoin kymmenessä sekunnissa pojan varapaidasta. Note to self: ylimääräisiä pipojakin voisi roudata mukana. Itsehän olen joskus joutunut kesällä tekemään itselleni vastaavanlaisen virityksen, tosin aikuiselle vedetään lapsen paita helma edellä päähän, ei pääntie. Neppareista plussaa säätämiseen.
Oi voi.

6 kommenttia:

 1. Aika hauska tuo varapipo ;-) En minäkään ole koskaan kantanut mukana varapipoja lapsille, ei ole tullut mieleenkään että niitä voisi tarvita (onneksi ei ole koskaan tullut tarvetta..) Lapasia ja sukkia kyllä kannan edelleen mukana... Onneksi lasten vaatteissa on huput hätätilaa varten, ja ne monessa mukana olevat buffit kaulureina on loistavat varapipotkin! ÖÖ, mitähän yritin sanoa;-) No, joka tapauksessa sulla on upea blogi!!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tullut itse asiassa aika monestikin tarvetta. Nytkin kun poika nukkui autossa, vaikka oli tosi ohut trikoopipo (eikä muutenkaan mitenkään liikaa vaatetta) niin oli hikoillut sen ihan läpimäräksi, ei semmosta voi enää pitää ulkona :/ Täytyy muistaa pakata sinne vaihtovaatepussukkaan yksi trikoopiponenkin jatkossa ettei tarvi näitä viritelmiä vääntää :D

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Mä tein pari päivää kaavaa ukon puseroon,innoissani ompelin ja olin niin tyytyväinen lopputulokseen,ukko tuumas että on tyttöväri...mistä lähtien puolukan punainen ei ole ollut miesten väri...no,ompelin puserosta sitten tytölle pipan, kyseinen ukko luuli sitä pannumyssyksi.

  VastaaPoista
 3. Ihan ovela juttu. Mutta joo, kuraa, voih!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin nuo vaatteet kuitenkin hylkii kuraa! Harmi vaan että poika ei suostu millään laittaan kumisaappaita, niin ei millään!

   Poista