Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ihana syksy

Tänään sunnuntairetkellä miehen ja siskojeni kanssa Haltialassa.

Meillä on uusi harrastus minkä ansiosta tulee käytyä kaikissa niissä paikoissa, jotka on ihan lähellä mutta ei vaan ole tullut aiemmin käytyä ja semmoisissa joista ei ole ikinä kuullutkaan vaikka ovat aivan mielettömän hienoja, siellä jossain vähän piilossa mutta kuitenkin ihan lähellä. Ja sen ansiosta tulee käveltyä paljon, tuntikausia, ihanissa maisemissa. Tällä kertaa oli jopa eväät mukana ja hyvä oli ollakin sillä reissusta tuli paljon pidempi mitä etukäteen kuviteltiin.

Ihanaa vastapainoa neulomiselle :D

16 kommenttia:

 1. ootteko alkanu geokätköileen? :)

  VastaaPoista
 2. Upea tunnelma näissä kuvissa. Sumu on kyllä kaunista, vaikka kostea ilma ei ole ainakaan itselleni se miellyttävin ulkoillessa.

  VastaaPoista
 3. Mieheni harrastaa melko ahkerasti, ja on tässä parin viime vuoden aikana minunkin tullut aika monenlaisessa pöheikössä pyörittyä. Hauskaa, ja siihen voi jäädä koukkuun :-) Minä ehdotin miehelle kerran, että jos tehtäis joku neulomisaiheinen kätkö jonnekin, mutta ei olla vielä keksitty minne ja millainen se olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika koukuttavalta tää kyllä vaikuttaa, toivottavasti talven tulo ei kauheasti vaikeuttaisi ettei vallan unohdu koko laji. On nimittäin aivan mahtavaa ainakin näin alkuhuumassa ja tulee tosiaan liikuttua! :D

   Poista
 4. Niinhän se monesti menee, että oman paikkakunnan nähtävyyksissä harvoin tulee käytyä. Sitten kun lähtee reissuun etäämmälle haluaa tutustua paikkakunnan nähtävyyksiin. Geokätköily on mukavaa puuhaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee :) Tykkään siitä miten niin moni ainakin tähän astisista kätköistä on ollut aivan ihanissa paikoissa. Pikkujuttuja joita ei muuten tule noteerattua. Ihania paikkoja tämmöselle "elämän pienistä iloista nauttivalle". Ulkoilu ja liikunta on myös aina plussaa!

   Poista
 5. Vaikuttaa tosi kiinnostavalta!!! Ja läheltäkin löytyy paljon mielenkiintoista katsottavaa/koettavaa!!!

  VastaaPoista
 6. Hih, tuosta puulle piirretystä naamasta ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle :) Ihanan oloinen retki ja kauniita, vaikkakin hieman märän oloisia syysmaisemia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi puu oli kyllä hauska :D Jotenkaan ei sopinut yhtään siihen miljööseen tollanen naama niin se vielä lisäsi sen hupiarvoa! Olihan siellä vähän kosteeta mutta niin lokakuun lopussa kuuluu ollakin :)

   Poista
 7. Hieno juttu tuo uusi harrastus. Pitääpä joskus kokeilla, miten kätköt löytyvät. Täällä meilläpäinkin on kätköjä, joten tervetuloa vaan etsimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti kun ollaan seuraavan kerran tulossa niin nuohotaan kaikki kätköpaikat! On meinaan aika koukuttavaa :D

   Poista
  2. Huih kun oot laihtunut :o ootko ok? Hauska harrastus! Pitää kokeilla.

   Poista
  3. No voi kunpa! Mutta mä en ole noissa kuvissa vaan mun sisko :D

   Poista