Sivut

perjantai 8. helmikuuta 2013

Persoonallinen muistivihko in action

(sponsoroitu)
Posti toi hetki sitten sen "persoonallisen muistivihon", jonka tilaamisesta kerroin aiemmin.

Koska joku kyseli paperista ja tiedän etten ole ainut kynähifistelijä niin tein pienen testin, kas näin! (Minun koulukansiot painoivat aikoinaan tonnin koska käytin vain paksulaatuista luentopaperia jotta voin kirjoittaa muistiinpanot tusseilla, heh)


Läpi tulivat vain sharpie ja pro marker jotka tulee läpi about kaikesta joten uskaltaisin väittää että hyvää ja tarpeeksi paksua on paperi :)

Kirjan mukana tuli myös muovitasku ja viivoitin jotka voin kierteisiin kiinnittää. Kannet on läpinäkyvää paksua muovia ja niiden alla sitten tuo kansilehti jossa ne kuvat mitä niihin on valinnut. (Painojälki on hyvä, mä en vaan osannut ottaa kunnollista kuvaa kirjasta ja mattapintainen muovikansi tietysti vaikuttaa asiaan myös)


Joten ei lainkaan pöllömpi muistivihko! Melkeinpä voisi sanoa että parempaa saa hakea! (ellei satu oleen esimerkiksi vannoutunut Moleskine-hifistelijä) Tää on niin paksukin että huh huh!

16 kommenttia:

 1. Ei ei ei, en tilaa en!! :D mut hyvältä näyttää ja äkkiä pois täältä..............

  VastaaPoista
 2. Ai siis tuo kansikuva on vaan paperilla tuon läpinäkyvän kannen alla, silleen irrallaan? Minä luulin, että ois ihan kovat kannet, joihin on se oma kuva painettu...vähän niinku joissain kuvakirjoissa mitä voi netissä askarrella (ifolorilla yms.). Höh...kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin, että en tilaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on paperilla se kuva. Ei sitä muuten kovin selkeästi tuolla sivuilla ilmaista. Ifolorilta saa muuten teetettyä muistivihkoja siten että kansi kait on sellainen kova painettu kuin kuvakirjoissa muutenkin. Millaistahan paperia niissä on, hmmm...? :D

   Poista
  2. Ai saa vai? Lähen kyllä heti tutkimaan asiaa...ja pitää ehkä guugletella muitaki vaihtoehtoja. Kiitti vinkistä :)

   Poista
  3. http://www.ifolor.fi/kuvalahjat/muistikirja

   :)

   Poista
  4. Näköjään Ifolorilla on kahdenlaisia muistikirjoja. Kovakantiset ovat liimasidonnalla (jota inhoan muistikirjoissa) ja kierrekiinnityksellä olevissa on samanlainen muovisivu ennen itse kansikuvaa.
   Tuossa sinun käyttämässäsi palvelussa on enemmän erilaisia sivuvaihtoehtoja saatavilla. :)

   Poista
 3. Kiva kun esittelit tän, sain paljon selkeämmän kuvat nyt kuin niiden sivujen perusteella. :) Varmaan joudun tilaamaan tällaisen keväällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään tästä vaikka ei ns. kovakantinen olekaan. Se että saa ite valita ruudut, viivat ja systeemit sivuille on niin paljon plussaa. Ja muovitaskukin on tosi jees :)

   Poista
 4. Sharpie! Mistä näitä saa täältä!? Mun kaupat myy ei-oota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon saanut noita mun siskolta joka taaseen on saanut joltain tyypiltä jenkeistä :D

   Poista
 5. Moi! Laitoin just blogiini hahmotelman miltä pitsiliinaverho voisi lopullisessa muodossaan näyttää. Olikin työmaa hankkia niitä liinoja, mutta ku halvalla saa:)

  VastaaPoista
 6. Sun käsiala... etenkin alin "fontti" + hymiö... Oletko sinä harrastanut joskus swappailua? :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon harrastanut :D :D ;D Kyllä vanha swappari aina vanhan swapparin käsialan bongaa ;D

   Poista