Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Lehtihyllyllä norkoileva

Heiiii, Taito-lehti on uudistunut! Ja jotenkin helpommin lähestyttäväksi siis. En sitten tiedä mitä ne ammattilaiset uudistuksesta diggaa mutta tällainen vähemmän pro harrastaja tykkää.

Ostin lehden koska siinä oli juttua ja ihania kuvia Jokkemaan Jokesta. Mahtavia töitä on hänellä ja nuo lehdessä olevat kuvat niistä on niin upeita että melkein vois seinälle laittaa!


Nyt on taas muutama harvoin ilmestyvä lehti odoteltavana kauppoihin kun 6.2. ilmestyy uus Kotoliving ja 8.2. kevään Novita!

25 kommenttia:

 1. Missä tuota Kotolivingiä myydään? Kun en oo livenä törmänny siihen ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä nähnyt sitä kaikkien kauppojen lehtipisteissä missä oon norkoillu. Sehän ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa joten sitä ekaa numeroa tuskin enää on kaupoissa kun ens viikolla tulee jo uusi.

   Poista
  2. Eli ainakin oon nähnyt Citymarketeissa, Prismoissa, S-marketeissa ja R-kioskeilla sillon kun myyntiaika on :)

   Poista
 2. Kotolivingin tilasin jos ois vaikka mieluinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on :) Mä ensin en hirveenä tykännyt siitä ekasta numerosta mutta pikkuhiljaa lämpenin ja nyt ootan ihan hulluna tota toista numeroa :D

   Poista
 3. Minä selasin Taitoa hyllyllä ja jäin ihan haavi auki tuijottamaan noita virkkauskuvia. Sen verran jäivät vaivaamaan, että ostoksille tässä vielä joutuu. En vaan tajunnut, että Jokke se. Pöljä minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin piti vaan käydä vilkaimessa sitä lehteä mutta pakko se oli sitten kuitenkin kassan kautta viedä kun teki niin suuren vaikutuksen! :)

   Poista
 4. Voi kiitos norsis, iso piikki kävijätilastoissa heti :) Olipa hölmön tuntuista mennä ostamaan lehteä, kierrän varmaan vähän aikaa kaukaa lehtihyllyt... Olihan se vähän erilaista kuin passikuvassa. t. susimummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, oon kuullutkin että mun linkkauksista tuppaa tulemaan melkoisia piikkejä kävijätilastoihin :D Kai ostit lehden nuo vaatteet päällä mitkä on kansikuvassakin? :)

   Poista
  2. No ihan varmasti joo kuljen kylillä virkkausläjään hautautuneena, not! Tai no ehkä vähän.

   Poista
 5. Oon tilannut ko. lehteä kotiteollisuuskouluajoista asti ja olen todella tyytyväinen näihin kaikkiin uudistuksiin :) - melkein kiljuin ihastuksesta postilootalla, kun nostin "Jokke"-lehden sieltä!!! Tunnistin nuo virkkaukset heti! - ps. Taito ilmestyy muuten 6x vuodessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä väittänyt mitään Taidon ilmestymistiheydestä, vaan että Kotoliving ilmestyy neljästi ;D

   Poista
  2. No niin...sorry tää höpö täti sekoili :D Onneksi korjasit "korjaajaa"!!!

   Poista
 6. Kiitos vinkistä! Pitääkin tutustua lehteen!

  VastaaPoista
 7. Mie kans riemastuin kirjastossa, kun uusimman Taito lehden nappasin käteeni.
  Isännällekin hehkutin Jokke juttua, vaikka se siitä mitään tajunnu :)
  On tullu tavaks käydä kirjastossa lukemassa noi käsityöpainotteiset lehdet.
  Tilaaminen ei hirveesti houkuta, kun ei niissä oikein mulle ole mitään.
  Ton Taito lehden nyt sitten tilasin, on se mulle tullu joskus nuorempanakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans tilaa mitään, selaan yleensä kaupassa ne koostesivut lehden malleista ja sit päätän että ostanko vai en. Taidossa nyt tietysti enempi vaikuttaa ne artikkelit, koska se ei niin ohjepainotteinen lehti ole :) Mutta tosi harvoin on tullut Taitoon tartuttua!

   Poista
 8. Mie kans olen jostain syystä karttanut Taitoa, tai en ole edes käteeni ottanut. Vaikka muuten lehtihyllyn käsityölehdet tsekkaan. Ehkä pitää seuraavalla kerralla kurkata tääkin. Ja jos tuon Kotolivinginkin muistaisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Kotoliving pomppaa sitten taas monessa blogissa esiin kun se on ilmestynyt ettei sitä voi olla muistamatta :)

   Poista
 9. Taito on tullut mulle vuodesta -77, tai Kotiteollisuushan sen nimi silloin oli. On kyllä aina uudistunut ajan mukana. Nykyisin etenkin ihan mahtava lehti!

  VastaaPoista
 10. Taito-lehden kuvat ihastuksesta pyörryksissä katselin minäkin. Kiitti Jokkemaan vinkistä -uusi mielenkiintoinen seurattava ..

  VastaaPoista