Sivut

perjantai 15. helmikuuta 2013

Do-it-your-own-damn-self -väliaikainen lapsiportti akuuttiin tarpeeseen


16 kommenttia:

 1. Koskakohan pikkumies hoksaa että tuosta vaan raottaa käsillä niin läpi pääsee tai nousee seisomaan niin vois kaatua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai se tuosta läpi pääsis vaikka kui raottais :D :D Mut joo, kyllä se jossain vaiheessa tajuaa (toistaiseksi pyykkipojat on vielä liian kiinnostavia), eipä tota nyt yleisesti ottaen muuten tarvitakaan kuin esim eilen kun pesin mattoa kylppärissä enkä halunnu sitä sinne assariksi. Mutta hyvin toi on pönkätty pyykkikoneen ja seinän väliin, ei kaatunut vaikka ite kompuroin siinä!!! 8D

   Poista
 2. Hehe, tästä kun vetelee, niin pyykkipojat kalisee...Kyllä kaikkea keksii, kun on pakko pienten kanssa. Olen myös kuullut isommista siskoksista, jotka pakenivat pikkuterroristia leikkikehään. Sinne kun ei pieni päässyt omin voimin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ne vasta kekseliäitä onkin jos on tommosia tilanteita että pikkusisaruksia ei kaivata leikkejä sotkemaan :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Poikanen on muutenkin kovasti kiinnostunut pyykkitelineistä niin tää oli tosi hyvä!

   Poista
 4. Mulla toimi aikoinaan samanlainen viritys koiraporttina pennulle :D toimii!

  VastaaPoista
 5. Meillä oli tuollainen koiraporttina aikoinaan, ensin hoksas miten tulla läpi - sidottiin vähän kiinni, jotta ei tule läpi. Sitten hoksas että miten pääsee yli kiipeämällä - ostettiin sit ihan aito lapsiportti. Toivottavasti tuo teidän poikasta pidättelee kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan oikeita lapsiportteja paikoissa jonne on koko ajan pääsy kielletty. Kylppäriin hänellä on pääsyoikeus silloin kun ovi on auki mutta nyt pesin mattoa siellä sen verran pitkään etten viitsinyt jättää jäbää ulkopuolelle. Siksi väliaikaisportti jota ei välttämättä toista kertaa edes tarvita.

   Poista
 6. Hieno viritys. Pitää muistaa, kun asia tulee meillä ajankohtaiseksi. Tosin 3 tulevaa isosisarusta osaavat varmaan myös olla kekseliäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä toimiva, varsinkin jos saa pönkättyä hyvin ja on noita pyykkipoikia viemässä huomiota siitä kielletystä paikasta.

   Poista
 7. :D Meillä käytössä, jopa edelleen, samanlainen portti! Se toimii juuri loistavasti väliaikaisena ratkaisuna :)Kolme ja kaksi vuotiaatkin tarttevat toisinaan muistutuksen siitä että jonnekkin ei nyt syystä tai toisesta saa hetkeen mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain hyötyä pyykkitelineistäkin siis :) Yleensä vaan ärsyttää kun ovat niin rumia mutta ilmankaan ei voi elää.

   Poista
 8. Käytännöllinen ratkaisu vilkkaan ja uteliaan lapsen esteeksi. Hyvä kekseliäs mami!

  VastaaPoista