Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

in action, osa 4

Mun pitäisi lopettaa nää käsityöasujen kuvaamiset ainakin siihen asti että a) pesen peilin, b) säädän kameran asetuksia ja c) teen jotain tuolle naamalleni (+ tukalle!).

Räntystin tuossa punaisessa yhdistelmässä ainakin viikon putkeen, vaihdoin vain alimpia kerroksia.
Ostettiin tää kämppä joskus helmi/maaliskuussa ja makuuhuone on edelleen vain valkoiset seinät ja edellisten tyyppien ruma rullaverho (olen kyllä kierrätys/kirppistyyppi mutta häiritsee jotenkin se että asuntoihin jätetään ylipäätään yhtään mitään. Vaikka kivahan se tietysti on että sai ns. kaupan päälle rullaverhon, raipan, rikkinäisen jalkalampun ja avatun paketin laminaattia). Minusta makuuhuoneessa ei oikeastaan tarvita muuta kuin sänky ja siniset Optinen omena -lakanat (harmi että ne täytyy välillä olla pesussakin) mutta väliaikaisratkaisukattolamppu ärsytti mua niin helkkaristi että ärsytykseni oli pakko ilmaista ääneen joka aamu ja ilta. Nyt asia on korjattu ja tilalla on Ikean viiden euron pölypussin näköinen härpäke. Jotkut asiat vaan ovat niin rumia että ne ovat oikeastaan todella hienoja! Ja se vei mukanaan sen kaikista pahimman keskeneräisyyden fiiliksen. Joskus se on niin pienestä kiinni.


6 kommenttia:

 1. Villapökät on hauskat. Lamppu on oikee todellinen härpäke tai mikälie;)
  Kiva ku se paransi ärstyksen.

  VastaaPoista
 2. Villapökät on ihan parhaat. Piti vaan ottaa tollanen typerä asento että ne edes näkyivät kun oli vähän pidempi paita :D :D

  VastaaPoista
 3. Ei sun kannata hei pestä peiliä, kun siinä näyttää olevan kätevästi tahra just naaman kohdalla!;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo sun sininen villatakki!!! Ihana ihana ihana! Ja just täydelliset napit!

  VastaaPoista
 5. Käsityöläinen: se on kyllä ihana :) Napit tosiaan pinkit jotta takki mätsäisi mun Marimekko-Converseihin :D

  VastaaPoista