Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sunnuntai, aamupala ja Kaleva

En malttanut odottaa paperiversiota vaan ostin irtonumerona verkkoversion.

(ps. rrrrrakastan persimoneja! Syön ne lusikoimalla sisukset, en siis kokonaisina kuorittuna.)Siellä mä oon!Jopa kahdella sivulla.Joudun varmaan linnaan kun otin kuvakaappauksen mut tää on niin hieno kun nuo lankakerät lentää :)Nyt sitten jännätään, koska tyypit huomaa. Kalevan lukijakuntaan kun kuuluu mieheni melkein koko suku. Meilläkin siis puhutaan oulua (tai siis mies puhuu, minä en!). Muistan kun itse aikoinaan ekan kerran sanoin vahingossa "ookkonä", se oli aika pelottavaa :D Mutta puolustuksekseni voin kertoa että asuin silloin itsekin Oulussa. Ja luin Kalevan aina jos ehdin ennen luennoille lähtöä (eli vain viikonloppuisin, heh).

16 kommenttia:

 1. Hauska Kuva =) jotenkin tosi energinen

  VastaaPoista
 2. Loistava kuva!!! Kertoo juuri niin paljon käsillätekemisen ilosta :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! JOs joudut linnaan tuosta, niin kyll me sitt tuodaan sulle sinne lankaa. JOs puikkoja ei saa vankilassa käyttää niin tuodaan sitä Sormineulelankaa;)

  VastaaPoista
 4. Täytyypä vilkaista juttu jonkun tutun Kalevasta! Se ei vissiin näy Kalevan sivuilla, jos ei osta lehteä?

  Itse muutin kymmenen vuotta sitten Etelä-Suomesta Ouluun ja tulen varmaan aina muistamaan sen kauhun tunteen, kun ensimmäistä kertaa sanoin "ookkonä"! :D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hauska toi alimmainen kuva.:) Mitä toi aivan ihana lintutoppi on?:D

  VastaaPoista
 7. Lila: On joo ihanan energinen :) Ja just tollanen kuva mitä ei ikinä sais ite otettua :D :D

  Sinisukka: Niinpä :)

  KristiinaS: Joo, sormineulelankaa! :D Luulis että jonku ison muovisen virkkuukoukun sais vankilaan ottaa, lentokoneeseenkin saa.

  Anniina: En edes katsonut, näkyiskö. Se oli siinä sunnuntailiitteessä, ei varsinaisessa sunnuntain Kalevassa. Hahaa, toi eka "ookkonä" -lipsahdus jää varmasti jokaiselle mieleen :D Oulun murre on ihanaa, mutta täytyy sitä sen verran pitää omista juuristaan kiinni ettei haksahda puhuun sitä, vaikka kivalta kuulostaakin :)

  Faline: Lintutopin ostin kesällä Edinburghista, en muista että mistä kaupasta kun tuli ostettua niin perhanasti kaikkee 8)

  VastaaPoista
 8. täh, miten minä oikein luin aamun kalevan.. eikun uuestaan sitä selaamaan. ouluun muuttaneena voin kertoa, että ekat ookkonäät omasta suusta oli pelottava kokemus! :D

  VastaaPoista
 9. Heikku: Se oli siinä liitteessä, ei itse lehdessä. Ihanaa että täällä on muitakin jotka muistavat ekan oman ookkonäänsä :D

  VastaaPoista
 10. Siis tää ei oo todellista!! Meille on viimeset 2 kk tullu Kalevasta joku tarjouspätkä, ja eiköhän se loppunu just tähän päivään!!! Eilen tuli viimenen lehti, tänään ei oo enää näkyny...... :S Käsittämätöntä tuuria!! :D

  VastaaPoista
 11. Huh hei ja onnea lehtijutusta! Mie en ossaa virkata, joten voisitko laittaa jonkun tutoriaalin? Joskus.

  VastaaPoista
 12. Heli: Eikä :D

  Rusinamuffinssi: Toi on kyllä kiva. Paitsi toi tukka on aaargh mutta sille nyt ei voisi yhtään mitään muutenkaan noissa olosuhteissa kun suoraan töistä lähtee ehtimättä tekeen taikoja.

  Maukku: Uskon että internet on täynnä hyviä tutoriaaleja ja jos ei muuta, niin kirjastot ainakin :) Onnea yritykseen, se on helppoa ja kivaa :)

  VastaaPoista
 13. TiuhtiViuhtisessa on sinulle jotain (:

  VastaaPoista
 14. Olin tänään Tallinnassa ja näin jonkun julisteen Kudumis graffiti . . Piti kysyä Googlelta ja neulegraffithan on ihan oikeata kulttuuria Tallinnassa! Google kertoi monta asiaa. Täss yks
  http://www.ekk.edu.ee/117307

  Mutt tod.näk. tää ei ollu sulle mikään uus tieto;)

  VastaaPoista
 15. Tiuhti: Kiits! :)

  KristiinaS: Vou, en tiennytkään! Tai siis että vähän nyt voi googletella kaikkee kun tietää mitä se on viroksi ;D Aivan hillittömät hienot graffitit tuossa kuvassa!!! Kiitos linkistä :)

  VastaaPoista