Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2011

taas

Taas (pyynnöstä) läksiäislahjakassi sterilointikankaasta. Tämä esittää fermentoria. Siinä on näkölasikin mutta vuorikankaan perusteella siellä kasvaa kuitenkin kokkeja eikä sauvoja. Tästä ei ehkä tullut kauheen hieno mutta ajatus on tärkein kun kuitenkin oli ajatusta mukana.

Mitään muuta en nyt ole jaksanutkaan tehdä kuin näitä ns. deadlinejuttuja. On niin väsy jne valivalivali. Sain sympatialahjaksi kavereilta kuvaavan kangasmerkin ;D Tuliaisena insinööriopiskelijapäiviltä (reilun viikon takaa) jonne lähtemisen jouduin itse perumaan (joo, ei olla enää opiskelijoita mutta veteraaniporukalla nääs). Pitää kiinnittää se jonnekin kunniapaikalle :)
Jos joku ei tajunnut, niin...

5 kommenttia:

 1. Hahaa, itsekkin piti tuo merkki inssipäiviltä kotiuttaa, koska oli vaan niin loistava. 8) Ehkä tänä vuonna olisi uskaltanut tulla nykäsemään hihastakin, jos olisit tullut, kun viime vuonna meni pupu pöksyyn. t. inssilukija.

  VastaaPoista
 2. voi tuota pinssiä. joskus kyllä voisi läppästä tuommosen omaankin otsaan. että elekää kehatko olla tekopirteitä. :) nuo kassit on kyllä hauska idea! :)

  VastaaPoista
 3. inssilukija: Niin joo, viime vuonna useampikin tyyppi kertoi jälkikäteen nähneensä mut mutta ei uskaltanut tulla jutteleen :D

  Heikku: Oisihan se kivaa olla pirteä mutta kun aina ei vaan ole. Onneksi on tuollainen merkki kuitenkin.

  Tää oli tosiaan jo neljäs läksärilahjakassi. Alkaa olla jo sen verran perinteikästä että ei kai tapaa sovi lopettaakaan.

  VastaaPoista
 4. Kauheesti teiltä lähtee porukkaa, ettei vaan noiden hienojen lahjojen toivossa? ;D

  VastaaPoista
 5. Onneli: Joo, meiltä on nyt kyllä viime aikoina lähtenyt paljon väkeä. Ottaen huomioon miten pieni porukka ollaan. Loppuu pian multakin ideat kesken jos vaihtuvuus pysyy näin suurena :D

  VastaaPoista