Sivut

perjantai 26. elokuuta 2011

Vielä yhdet läksärit :D

Tänään lähtee laborantti (kesätyö). Hänelle korvakorut arkeen ja juhlaan. (Lahjojen antamisen lyhyt oppimäärä osa 3/10: Älä ratsasta samalla idealla liian pitkään.)

Kaatorengas, pipetin kärki ja ampullin korkkiKulmasauva ja viljelysilmukka

11 kommenttia:

 1. Ite oon kanssa labra-alalla ja nää on aivan loistavia :D

  Tosin kun olin välinehuoltajana nniin noista kaatorenkaista oli koko ajan pulaa ja ne oli niin kalliita ettei niitä voinut koko ajan tilailla lisää hajonneiden korvaajaksi.

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihan huippuja nää sun labra-aiheiset lahjat! Itse en niistä sinällään ymmärrä höykäsen pöläystä, mutta ideoina aivan loistavia!

  VastaaPoista
 3. hih, nää sun työpaikan tarvikkeista tehdyt lahjat on ihan mielettömiä :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Meillä on tyyliin korillinen ylimääräisiä kaatorenkaita kun meillä menee niitä pulloja jatkuvasti poistoon (jos tulee pienikin halkeama)ja niitä renkaita jää sitten käteen :D Ehkä meidän kandeis ruveta myymään niitä jos ovat kalliita ;) Ite vastaan meillä noiden tarvikkeiden hankinnoista mutta en ole tosiaan tainnut kaatorenkaita koskaan tilata koska niitä riittää.

  Kirsikka: Näitä on tosi kiva tehdä :D Ajattelin itellenikin tollasia sinisiä korviksia, voin laittaa vaikka virkistyspäivänä korviin, töissä kun ei saa koruja pitää.

  Anna: Thanks :D :D

  VastaaPoista
 5. Opispa itekkin näkemään tilpehööreille uuden elämän. Tosin mun duunissa pitäs tehä sit korvikset jahtimakkaran sivuista tai ranskalaisista :)

  Hienoja juttuja oot saanu taas näprättyä!!

  VastaaPoista
 6. Tosi mahtava idea nää työpaikan tarvike -lahjat! :D Mullekin kyllä ei kiitos oman työpaikkani tarvike -lahjat... Ehkä jos työessu olis tosi hyvin pesty ja suihkutettu hajuvedellä niin voisin ottaa siitä kassin, mutta en ikinä haluais korviksia pistoletin suojista tai siemenoljista... XD T: Seminologi

  VastaaPoista
 7. Milla: Jahtimakkaran siivuista saa makeita ikkunakoristeita kun ne pysyy paikoillaan ihan vaan laittamalla ne siihen. Nimim. entinen valmistuksen ohjaaja viipalelinjalta (tosin ei jahtimakkaran, huom).

  Anonyymi: Mutta eiks teillä oo tosi makeita pitkävartisia kertakäyttöhanskoja? Muistan nähneeni lapsena, teki lähtemättömän vaikutuksen :D

  VastaaPoista
 8. Onhan niitä pitkävartisia muovihanskoja, monissa eri väreissä, mitähän niistä sais värkättyä. :D Penskana mummulassa mää kaverini kanssa letitin niitä, tuli hianoja. :D

  VastaaPoista
 9. Ainakin niissä vois jäädyttää makeimmat jääkädet booliin!

  VastaaPoista
 10. Ei juma, kun nuo on hienoja, eritoten ihastuin noihin kaatorengas korviksiin! Kekseliäisyys kunniaan!:)

  VastaaPoista
 11. Salka: Noi kaatorenkaat on kyllä päheet, pitäs jaksaa tehä itellekin :D

  VastaaPoista