Sivut

lauantai 20. elokuuta 2011

Moi, mulla on kaleidoskooppi

Sain tänään kaksi blogitunnustusta (kiitoksia! :) ) ja niihin liittyy kysymyksiä (yhdistin ne tässä). Joten here we go. Kuvituksena kaleidoskoopin läpi otettuja räpsyjä. Halvat on huvit vai miten se meni.Suosikkiväri? Kaikki semmoiset kunnon värit, voimakkaat ja kirkkaat. Ei mitään hempeitä. Keltainen on ollut lapsesta asti semmonen favorite mutta rakastan muitakin värejä. Kunhan on värejä.

Suosikkieläin? Oravat on ainakin suloisia. Kivat koirat on ihania, kissoista en niin välitä. (Lapsena rakastin yli kaiken possuja! How cute is that!)

Suosikkinumero? Alkuluvut. Kaikki ne.

Suosikki alkoholiton juoma? Vesi.

Facebook vai Twitter? FIntohimosi? Mun mielestä on tärkeää olla ylipäätään intohimoinen jotain asiaa kohtaan (kunhan se ei ole moraalisesti väärin). Usein se on tietysti joku tyyliin suklaa mutta nykyään pyrin välttään.

Saada vai antaa lahja? Riippuu lahjasta. Siis molemmissa tapauksissa.

Suosikkiviikonpäivä? Maanantai koska silloin tulee Täykkärit. Tosin ei just tällä hetkellä tule, mutta joka tapauksessa kuitenkin. (En seuraa oikeestaan muita tv-sarjoja niin siksi se on niin spesiaalia.)

Suosikkikukka? Ehkä leikkokukkaruusut kun niissä on sellaista glamouria ja ylellisyyttä.

Lempiruokasi? Yleensä sanon siskonmakkarakeitto koska yleisesti ottaen kaikki muut inhoaa sitä. Oikeesti lempparia on tacopitsa tietenkin. Mutta se ei ehkä ole ns kunnon ruoka joten vastaan uunilohi ilman turhia krumeluureja.

Haaveiden matkakohde? En pidä liian eksoottisista matkakohteista enkä rantalomista (tai muutenkaan Välimerihenkisyydestä esim), muuten melkeinpä kaikki käy, matkakuume ei matkustamalla parane.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti