Sivut

maanantai 16. elokuuta 2010

10 minuutin muodistus

Kaivelin vaatekaappiani äsken ja sieltä perältä, aivan tuhannen rutussa ja rypyssä oli jotain ruskeaa. HELKKARIN RUMA HAME! En ymmärrä mitä olen joskus ajatellut kun tuon olen ostanut. Noh, ennen toisaalta käytettiin pohjepituisia hameita, nykyään minäkin läskireisineni olen tykästynyt vähän raikkaamman lyhyempään. Ajattelin että ei tota kirpparillakaan kukaan täysjärkinen osta ja koska ompelukone oli valmiiksi esillä, vetäsin surutta useita kymmeniä senttejä keskeltä pois ja yhdistin ylä- ja alaosan toisiinsa ja kas, nyt on hame jota voi ehkä käyttää ainakin silloin jos joku pitää teemabileet aiheella "ryysyläinen" tai "koditon orpolapsi keskiajalta" tai jos vaikka pitäisi ottaa kaskenpolttajat-henkisiä valokuvia (tiedättehän sen Eero Järnefeltin maalauksen?). Hehe, joskus yläasteikäisenä muokkasin yhden valokuvan, jossa olen siskoni ja isän kanssa hakkuualueella kumisaappaissa ja eriparisissa tuulipuvuissa, Kaskenpolttajat-henkiseksi. Lisäilin vähän liekkejä jne. Kummallista huumoria koska tuollaiset klassikkomaalaukset ei juurikaan kiinnosta, se on vaan jostain jäänyt mieleen. Mistä lie ala-asteen historiankirjasta.

No mutta hameeseen palatakseni, tungen sen takaisin kaapin perälle odottelemaan ajankohtaisempia aikoja. En tietenkään jaksanut silittää sitä kuvaa varten, sehän se vasta aivan liiallista panostamista olisikin blogiin jossa kaikki on vähän vinksinvonksin.

11 kommenttia:

 1. Hieno tuli! Ja hei, mun mielestä hameen henkeen sopii ryppyisyys, mä itse pitäisin silitysraudan edelleenkin kaukana :D

  VastaaPoista
 2. Salka: No, kunhan sen pesee eikä ryttää kaapin pohjalle vuosikausiksi niin se on varmaan ihan silleen sopivan siedettävästi rypyssä :D Ja joo, onhan siinä kerroksia ja röyhelöä että eiköhän se mene :D

  VastaaPoista
 3. Haha, kaskenpolttaja :D Mäkin kyllä jättäisin silitysraudan pois, noin se on hyvä. Vaikuttaa itseasiassa aika täydelliseltä festarihameelta :)

  VastaaPoista
 4. Bubble: Joo, ei se ehkä silitystä kaipaa. Toi ennen kuva olikin järkympi :D Mulle käy muuten aina niin että jos olen ensin silleen "tuskin tulen käyttään" niin sitten kuitenkin käytän sitä tosi paljon 8D Kyllä tätäkin siis varmasti tulee käytettyä. Syksyllä aina rakastan niin hirmusti ruskeita ja keltaisia juttuja.

  VastaaPoista
 5. Eihän se nyt ennenkään mitenkään kamala ollut :) mut joo, lyhyempänä siinä on enemmän, öh, luonnetta.

  VastaaPoista
 6. elle s'ennuie: Jep, lyhyenä todellakin enemmän luonnetta :D Toi pitkä oli kyllä karsee.

  VastaaPoista
 7. Wau, tuostahan tuli tosi magee! Tykkään :) Ja tykkään muutenkin blogistasi, vasta tovi sitten tämän ihanuuden löysin.

  VastaaPoista
 8. Kerttu: Kiitos :) Mäkin alan lämpeen tolle hameelle jo enemmän :D

  VastaaPoista
 9. Se oli nopea uudistus :D kiva, kiva lopputulos, paljon parempi :) ja yhdyn muihin, jätä se silitysrauta muilla..:D

  VastaaPoista
 10. Äläs ny, minusta tuo hame lyhyenä näyttää kovinkin mukavalta ja mielenkiintoiselta! Ei sitä sinne kaappiin kande survoa - paitsi ehkä sopivasti rypistymään. Kuten muutkin ovat todenneet, ryppyisyys sopii jotenkin hameen henkeen.

  VastaaPoista
 11. Madam B.C.: Oli joo nopea :D Yleensä monet asiat on tosi nopeita kunhan vaan päättää alkaa tekeen :D

  Romulus: Kyllä tää varmaan käyttöön tosiaan pääsee aika piankin, nyt jo meinaan vähän himotti laittaa se päälle xD

  VastaaPoista