Sivut

lauantai 14. elokuuta 2010

Taas matskuja

Kävin tänään tsekkaamassa vielä pari kirppistä pitsiliinojen toivossa ja voi, tärppäsi! (tosin tuo yksi ei nyt sitten lähemmin tarkasteltuna ole ympyrää nähnytkään, siksi ehkä laitettu kirpparille, heh)Yhteensä on nyt tän verran, eiköhän näistä pikkuhiljaa yhden keittiön verhon saa, ei siis tarvitse mennä äidin varastoille ;)Kävin myös Oulunkylässä lankakaupassa koska tarvitsin akuutisti pidempää 8-koon pyöröpuikkoa. Ostin myös salaa haaveilemani pom pom makerin koska niiden pahvista leikattujen läpysköjen kanssa säätäminen on vähintäänkin säälittävää vaikka olenkin haukkunut tupsuvekottimia turhiksi xD Lisäksi kivan väristen lankojen varasto sai täydennystä koska mulla oli vaan tylsiä värejä jäljellä. Aina pitää olla kivan värisiä lankoja! Ei pelkästään neulegraffitien takia vaan yleisesti ottaenkin. Koska vaan voi iskeä inspiraatio mihin vaan. Harmaan kerän sain kanta-asiakaskortilla kaupanpäälle, vaikka maksoin ostokseni lahjakortilla. Myyjä oli niin ihana kun sanoi että saan yhden kerän valkata tuolta "ettei vaan sullaKAAN lopu langat kesken" :D :D :D Toi harmaa oli tosin ainoa järkevähkö kerä siinä korissa.Tuntuu että kaikki ovat nyt Flow-festareilla. Mä olen kuitenkin niin juntti että menen huomenna Ankkarockiin. Tai siis tänään, vuorokausikin ehti jo vaihtua, iltavuorolaisen riemuja, kraah.

8 kommenttia:

 1. Pom pom maker? en oo ikinä kuullukkaan! Tee postaus jossa näytät miten toi toimii :D haluan palavasti nähdä!

  Ja en myöskään malta odottaa että nään verhot ikkunassa!

  VastaaPoista
 2. Norppis: Joo, olis yksi tupsuja vaativa projekti tässä meneillään et voin kyllä postata, en ole itsekään vielä kokeillut :D

  VastaaPoista
 3. Eikä, tollanen pallokone!:D Mäki haluun! Vähä varmaan kätevämpi ku se pahviviritys. Tosi hyvin oot noita pitsiliinoja löytänyt, noistahan saa jo aika isonki verhon.:)

  VastaaPoista
 4. Faline: Joo, meni hermot kun eka ei löydä pahvia ja sitten ei osaa leikata ympyrää jne. Laukusta löytyi vielä kaksi pitsiliinaa eli tossa ei edes ollut vielä kaikki :D

  VastaaPoista
 5. Mullakin on kyllä ollut sivistyksessä aukko tollasen pallo-koneen kohdalla :D Kerropa paljon tuommoinen maksaa ja onko helppo käyttää?

  VastaaPoista
 6. Inka: Toi maksoi jotain 12 euroa muistaakseni eli todella tyyris, pitänee kokeilla lähiaikoina ja raportoida sitten :D Mä olen nähnyt noita lankakaupoissa ja aina vähän naureskellut mutta sorruin tosiaan sitten itsekin.

  VastaaPoista
 7. Voi epiä, sulla on noita jo noin paljon :D Ja on vielä tosi kivan näkösiä yhdessä.

  Ja haha, pom pom maker.. Vaikka eipä sillä, niiden pahvirenkuloiden kans on oikeesti rasittavaa pelehtiä. Sitte ku mä en ikinä tiiä mikä olis sopivan kokonen, lopputulos on aina liian iso tai liian pieni.

  VastaaPoista
 8. Bubble: Ilmeisesti on vielä lisää tulossa kun sisko oli löytänyt lisää, nyt niistä varmasti saa jo sen verhon :) Ja joo, ne pahviläpykät on niin raivostuttavia xD

  VastaaPoista