Sivut

maanantai 23. elokuuta 2010

Missä Norsis luuraa?

Ehkä tiedätte Where's Wally -kirjat. Tai sitten ette. Joka tapauksessa, olen pitkään haaveillut "missä Vallu?" -valokuvauksista ja nyt oisi jo vaatetus. Paita ja rillit ihan kaupasta, pipon ompelin vanhasta t-paidasta sekä punaisesta resorista. Pipon tupsukin yllättäen tehty itse, aaah, pom pom makerilla.Saapi nähdä minne Norsis lähtee näissä releissä seikkaileen ;)

16 kommenttia:

 1. Hei huippua! Minä ainakin tykkäsin ihan hirveesti ettiä Vallua. Mua on monesti mietityttäny, että mistä ihmeestä sä keksit nää kaikki aivan hulvattoman hauskat ideat! :D

  VastaaPoista
 2. Ravenwaves: Mun mielestä noi on kauheet, tulee ihan ala-asteajat mieleen :D Mutta tarvitsin lasit Vallujuttuihin eikä oikein parempiakaan löytynyt.

  Anniina: Vallu on kyllä huippu! En mä tiedä mistä nää tulee, nää vaan tulee jostain 8D

  VastaaPoista
 3. Miulla oli yksi tuollainen kirja pienenä, ihan paras :D Niissä kuvissa oli niin paljon kaikkea...

  VastaaPoista
 4. Ihana.. >^_^<

  Vielä enemmän voisi säväyttää Hra Hakkarainen luukki, yöpaita ja yömyssy ja unissakävelemässä jossain katonharjalla x)

  VastaaPoista
 5. Jos maailman jokaisella ihmisellä olis edes kaks prosenttia sun energiastasi ja ilostasi, tää maailma olis melkoisen parempi paikka :)

  VastaaPoista
 6. Oot aivan käsittämättömän ihana Vallu. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 7. Onneli: Kiits .)

  Emma: Meillä oli aina kirjastosta lainassa se, se on niin paras! Netissä on muuten Wallyn sivuilla peli, jossa etsitään niistä kuvista kaikkea. Sen taisi saada esim iPhonellekin ladattua :D

  Mira: Thanks!

  Mrs Marple: Tuossa on muuten ideaa kans 8D

  Aija: Ihanasti sanottu, kiitos :')

  Maija: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. :D Loistawa idea taas! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 9. Näytin tämän pipon poikakaverille ja se oli aivan innoissaan, meni ihan liitoksistaan "tee mulle tollanen nyt ja heti!!!" :D taisit pelastaa mut synttärilahjatuskailuilta, jos muuta en keksi niin ainakin tuollaisen pipon teen hänelle lahjaksi...! :D kiitos!

  VastaaPoista
 10. Madam B.C.: Ihana kuulla :D Toi on kyllä supernopea tehdä! Mäkin leikkasin sen pipon muotoisen kappaleen ihan fiilispohjalta ja hyvä tuli ;) Mä ajattelin käyttää tätä kyllä muutenkin kuin Vallu-tarkoituksessa, tuli niin kiva. Ja vois tehdä lisääkin xD

  VastaaPoista
 11. mutta eihän se ole Wally, se on Waldo!! :--O

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: niin minäkin luulin ennen mutta kyllä se Wally on :D Mutta on se Waldokin. Liekö toinen sitten jenkkienglantia ja toinen brittienglantia tai sitten nimi on muuten vaan vaihtunut kesken matkaa.

  VastaaPoista