Sivut

torstai 18. helmikuuta 2010

Voi perseen perse!

Joo, aloin tosiaan joitain aikoja sitten virkkaan toppia Flipflopista. No, vituiksihan se meni. Jouduin vielä ostaan lankaa lisää kesken työn kun se loppui vaikka silloin jo oli vahva epäilys ettei tosta tule yhtään mitään ja eihän siitä tullutkaan. Että purkuun vaan ja nyt on saakeli sentään säkillinen vihreetä ja mustaa flipfloppia. Mitähän niistä sit tekis :PTosta tuli oikeesti niin hirvee etten ala sen paremmin esitteleen että miksi se ei vaan toimi xD Mutta onneksi on paksu lanka joten itse virkkaamiseen ei hirveen montaa iltaa tullut tuhlattua.

9 kommenttia:

 1. Mä tykkään sun blogista eritoten siks, että jossain perus käsityöblogissa blogin kirjoittaja olis harmistuneesti tyytynyt laittamaan otsikoksi "Harminpaikka!" eikä "Voi perseen perse!".

  VastaaPoista
 2. Haha, ja kun mä vielä aattelin että kirjoitanpa "voi perseen perse" kun se kuulostaa hieman kesymmältä kuin se mitä oikeasti ajattelin asiasta :D

  VastaaPoista
 3. Nyt diggaan tästä blogista entistä enemmän! Rispekt!!

  VastaaPoista
 4. Ei liity tähän postaukseen, mutta näin myrtsin kirjaston hätäuloskäynnin kahvassa neulegraffitin! Onkos se sun tekemä? Selasin sun neulegraffitimerkinnät läpi mut en löytäny tota..

  VastaaPoista
 5. Onko tuo sitä "muovilankaa"? Tee matto :)
  Vessaan tai kylppäriin. Tai yritä uudelleen...

  VastaaPoista
 6. Peps: :D Karu totuus on se että kiroilen kuin merimies.

  Jenni: En ole kyllä Myrtsin kirjastoon laittanut, enkä kahvoihin ylipäätään. Mut pitääkin käydä itekin bongaamassa jos siellä päin sattuu liikkuun! :)

  JaanaM: Joo, on sitä muovilankaa. En mä mattoa kun oon silpunnut t-paitoja matonkuteiksi että virkkaisin niistä jonkinlaisen. Tota toppia en kyllä samantapaisena enää yritä, ehkä jotenkin eri lailla. Hmm, ehkä jätän sen hetkeksi lojumaan. En nimittäin MITENKÄÄN jaksais alkaa purkaan sitä xO

  VastaaPoista
 7. Takaisin hevosen selkään vaan! Kyllä siitä jotain hautuu.

  VastaaPoista
 8. Yhteispalvelupistettä vastapäätä, jos saa sen verran viel valaista.

  VastaaPoista
 9. Jokke: Nyt ei vaan huvita tuo enää yhtään, täytyy tehdä jotain muuta välissä niin ehkä se siitä sitten.

  Jenni: Ok :)

  VastaaPoista